folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder USB Wireless Önerisi [?]

USB Wireless Önerisi [?]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Tp-Link Wn722n de 8dbi in-door kullanıyordum dış ortamda gayet iyiydi fakat Alfa awus036H 1W daha güzel hocam kablolu olsun daha ne istiyorsun ben üst kata duvara civiledim 3 mt usb kablosu var :) sende cama bantlar yapıştırır birşey yaparsın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

aklıma bu geldi :D

http://www.tahribat.com/Forum-5lt-Pet-Siseden-Wireless-Anten-Yapimi-172872/

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

konu tam araştırdığım konu hakkında.. çizük

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek

kimse alfa awuso36h dememiş askı aparatıda var hocam laptopun kapağına asabilirsin menzil 1km (açık hava)

duvar önemli. fiyat 60 tl kargo dahil Cem Bülent ÜNSAL diye bi dayıdan  aldım geçen.adana'lı galiba.ismi google yazarsan sitesine ulaşırsın güvenilir.cihazdan memunum.internetten alfa yorumlarına bakmayı unutma :)

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    hworm bunu yazdı

kimse alfa awuso36h dememiş askı aparatıda var hocam laptopun kapağına asabilirsin menzil 1km (açık hava)

duvar önemli. fiyat 60 tl kargo dahil Cem Bülent ÜNSAL diye bi dayıdan  aldım geçen.adana'lı galiba.ismi google yazarsan sitesine ulaşırsın güvenilir.cihazdan memunum.internetten alfa yorumlarına bakmayı unutma :)

yukarda söylemiştim reklam değildir ben burdan aldım : www.wirelessdestek.com Türkiye Distribitoru(yazım yanlış olabilir)

0x656e tarafından 31/Oca/13 03:12 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2301 Toplam Mesaj: 16