USB'den Bilgisayar Olmadan Aktarım
-
Merhaba arkadaşlar, elimde bir cihaz var. Bu cihaz parmak izimi USB ile bilgisayarıma aktarıyor ve kendi programıyla verileri kaydediyor.
Şimdi, ben bunun kablosuzunu yapmak istiyorum. USB ile bir bluetooth cihazına takıp bilgisayara kablosuz yönlendirme ihtimalim var mı?
Yada bu cihazı bağlayabileceğim ucuz bir cep telefonu modeli var mı?
-
Fikir güzel ama uygulama nasıl olacak du bakalım ?
TBT dahileri buna bir çözüm bulur kanaatindeyim. -
tam anlamadım şimdi elinde bi bellek var üstünde de parmak izi okuyucu sen takıyorsun bilgisayara içinde kendi yazılımı çalışıyor sonra parmağını okutup geçiyorsun doğru di mi ?
-
kablosuz barkod okuma cihazlari var. ondaki mantikla yapilabilir diye dusunuyorum.
-
hocam, cihazda bellek yok maalesef. sadece parmak izini okuyor, bilgisayara aktarıyor. bilgisayardaki programda o parmak izini encode ediyor ve bilgisayara kaydediyor. yanımda bilgisayar taşımadan bu işi çözmek istiyorum.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------kablosuz barkod okuma cihazlari var. ondaki mantikla yapilabilir diye dusunuyorum.
-----------------------------aynen ama o kablosuz barkod okuma cihazlarında ya hafıza oluyor yada bluetooth ile aktarım oluyor. bu cihazda ikiside olmadığı için bende alternatif bir şey arıyorum.
doğrusu, bu cihazın kablosuz olanıda mevcut ama türkiyede bulamadım, yurtdışından getirmekte istemiyorum gümrük vergisi cartı curtu sıkıntı olur diye
-
Bilgisayari yaninda tasimayacaksan gsm uzerinden aktarmaktan baska care yok sanirim. Bilgisayar evinde acik olur verileri isler. Vodem, vinn tarzi biseye oyle bi entegre edeceksin ki edge yada 3g uzerinden pc'ne gondericek. Yani zor be haci
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Bilgisayari yaninda tasimayacaksan gsm uzerinden aktarmaktan baska care yok sanirim. Bilgisayar evinde acik olur verileri isler. Vodem, vinn tarzi biseye oyle bi entegre edeceksin ki edge yada 3g uzerinden pc'ne gondericek. Yani zor be haci
-----------------------------bilgisayarı bluetooth un görebileceği seviyede tutmayı düşünüyorum. bluetooth ile gönderme ihtimalim yok mudur? direk terminal işlevi görecek bir bluetooth cihazı vardır diye tahmin ediyorum
-
http://www.usr-emea.com/products/p-wireless-product.asp?prod=net-5436a&loc=trky
belki bu faydali olabilir.
-
http://goo.gl/8mT2u warmiş :D
-
hocam sağolasın, tamda aradığım şey buydu :)