folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Üsküdar"Da Patlama! Son Dakika

Üsküdar"Da Patlama! Son Dakika

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Üsküdar Belediyesi'nin Selimiye'deki ek hizmet binası yakınında 3 patlama meydana geldi. Patlamaların 2'si Karacaahmet Mezarlığı, 1'i de çöp kamyonu içinde oldu. Patlamada 1 işçi hafif yaralandı.

7 Ağustos, 2008 10:50:00 (TSİ) 

Patlama saat 09.25 sıralarında meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerinden motosikletle kaçtığı öne sürülen 1'i kadın 2 kişi aranıyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, patlamaların belediyenin Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yer aldığı Selimiye'deki hizmet binasının yakınında olduğunu kaydetti.

"Bana ulaşan bilgilere göre 3 adet patlama olmuş. 2'si binanın yakınındaki Karacaahmet Mezarlığı'nın içinde, 1'i ise park alanında bulunan çöp kamyonunda meydana gelmiş" diyen Çakır, park alanındaki araçlarda önemli bir hasarın meydana gelmediğini, binanında sadece bir camının çatladığını kendisine ilettiklerini söyledi.

Çakır, emniyet güçlerinin, patlamaya neyin neden olduğuna ilişkin araştırmasını sürdürdüğünü de ifade etti.

Bomba mı atıldı?

Üsküdar Belediyesi'nin ek hizmet binası yakınındaki patlamaların, mezarlık kısmından atılan bombalardan kaynaklandığı ileri sürüldü.

Selimiye Atölyeler Caddesi üzerinde bulunan Üsküdar Belediyesi'nin ek hizmet binası ile Temizlik İşleri Bakım Onarım Atölyesi'nin yakınında art arda patlamalar meydana geldi.

Görgü tanıkları patlamaların, hizmet binasının hemen arkasındaki Karacaahmet Mezarlığı'ndan ağaçların arasından atılan bombaların yol açtığını öne sürdü.

Temizlik İşleri Bakım Onarım Atölyesi'nde çalışan bir işçi, patlama sonucu şarapnel parçasının ayağına isabet etmesi sonucu hafif yaralandı.

Yaralanan işçi, ambulans ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Patlama nedeniyle belediyenin ek hizmet, atölye ve Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) binalarının camları kırılırken, park halindeki araçlarda da maddi hasar oluştu.

TOGEM çalışanları, art arda şiddetli 3 patlama sesi duyduklarını ve korkuyla binayı terk ettiklerini anlattı.

Bu arada, olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerinin patlamaya ilişkin incelemeleri sürüyor. Güvenlik amacıyla olay yerine, 100 kadar da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis sevk edildi.

http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=489235

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Bi daha mı :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Allah belelarını vetrsin,yerle iksan olsunlar !!

Kodumunun şerefsizleri !!! İşte şimdi soruyorum cosmoza bunların hepsi karsılıksız mı kalacak !!

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek

evden çıkarken patlamaları duydum gene biyerler gitti dedim ama bu sefer kötü bir sonuç yok en azından.

o bombaları bunların biyerine tıkıp pimi çekmek lazım başka türlü olmayacak

imza mimza yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    Meclisteki ve Ülkedeki Tüm Dtp ( Damıtılmış Terörist Piçleri) 'lierin ve Oy Verenlerin Anasını Avradını Çoluğunu Çocuğunu 7 Ceddini .....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    editledim şimdi tepkiyle uğraşamam :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    abi zarar vermek isteseler ölüleri havaya uçurmak istemezlerdi heralde :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi zarar vermek isteseler ölüleri havaya uçurmak istemezlerdi heralde :)
    -----------------------------

Ne Yani Kendi Ezik Akıllarıyla Notamı VEriyorlar. Onun Bunun Çocukları ?

Ah Ulan Adımız Çıkmış Zaten Faşiste Ben Yapacağımı Bilirim Ama Bilinçli Kürt KArdeşlerimize Yazık...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek
    o bombaları patlatan zihniyeti alacaksın, güney sınırındaki mayınlardan tek tek sınır dışı ederken, geberteceksin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    kurtlar vadisini daha dikkatli izleyin |:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yinemi a.q

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2683 Toplam Mesaj: 20