Üst Düzey Bir Sisteme Win 8 Mi Kurmak Mantıklı 7 Mi
-
Merhaba
windows 8 kullandıp hep ama paso sıkıntı cıkarıo anlamadım
şuan format atıcam 7 yi indiriyorum performansında düşüş olur mu pc nin mantıszız bir hareketmi yapmış olurum ? 7 kurmakla
-
win7 kullanıyorum win8 pek kullanmadım alışamadım daha doğrusu =) win7 iyidir ama sen bilirsin.
-
kendi makinama 7 ultimate' den başka birsey kurmuyorum klasik windows teması ile kullanıyorum. Performans içinde optimize ediyorum gayet tatmin edici oluyor aksine 8.1 daha hantal geliyor ki makinam 32gb ram SSD GTX950 ekran kartına sahip :) bence 7 ile mantıklı olanı yapıyorsun.
-
sRcN bunu yazdı
kendi makinama 7 ultimate' den başka birsey kurmuyorum klasik windows teması ile kullanıyorum. Performans içinde optimize ediyorum gayet tatmin edici oluyor aksine 8.1 daha hantal geliyor ki makinam 32gb ram SSD GTX950 ekran kartına sahip :) bence 7 ile mantıklı olanı yapıyorsun.
gtx 970 benimkide 7 kurucam
8.1 vardı bende soldaki start cubugu arada bugda kalıyo tıklanıo ne sağ ne sol çözemedim
-
Valla ultrabookta sa masaüstünde de win7 kullanıyorum. Görseli sıfıra indirip kullanıyorum. Zaten içini dışını ezberledik. Ssd optimizesini filan yapınca 7 candir
-
chrome da sıkıntı cıkarıyordu stabil seri az bellek tüketen bi tarayıcı yokmu. Eskiden opera süperdi onuda chrome gibi yapmıslar degişmiş arayüzü
-
do_som bunu yazdı
chrome da sıkıntı cıkarıyordu stabil seri az bellek tüketen bi tarayıcı yokmu. Eskiden opera süperdi onuda chrome gibi yapmıslar degişmiş arayüzü
yok (ciddiyim)
ama opera yine de chrome dan cok daha iyi, ram ve cok tab acinca sicmamasi konusunda
-
Yapmayın arkadaşlar win 10 varken güncel bir sistem varken eski sürüm kurmanın ne gereği var güncellik iyidir,
-
tabiki windows 10
SSD olan bir makınada baska bisi kullanmak cinayettir o pc yi başkasına ver.
-
w8deki hantallığın zerresini w10da görmüyorum
windows 7deyken benim makine uçuyor ilk 1 saat. driver yükledikten sonra xpye dönüyodu.
w10 kullanıyom bayadır. oldukça hızlı. sadece fan susmuyo hiç o da işlemci sıkıntılı ondan :D
-
Fanteziye gerek yok. Windows 7 ile işinizi yapıyorsanız ve zaten lisansınız yoksa 8-9-10-20 gerek yok.