Üst Komşu Problemi!(Polis)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kardeş ben polis çocuğuyum it kuyruğunu ısırmaz :)
---------------------------Çok dogrukonusmussun Dostum Tebrikler.. Objektif bakış mükemmel ,Torpilsiz bi yorum :)
-
git aynen söylediklerimi ilet
Efendi ol gel benim y....mı ye. eger bundan da anlamazsa iyi bi oksa sonuna kadar yanındayım ciger :) bilirsin komsularımla aram cok iyidir :)
-
HMm :) Gazetede okudğum birşeyi anlatayım..
7-8 Yaşlarında bir çocuk sahilde oyun oynamaktadır.. Bir polis geçerken sorar; Evlat ne yapıyorsun? Çocuk: Polis yapıyorum amca. Polis: Nasıl yapıyorsun?
Çocuk: Su katıyorum çamur katıyorum bok katıyorum polis oluyor amca.
Bunu duyan polis tabi çocuğu fena bir şekilde döver..
Ve bu 2-3 gün boyunca devam eder.
Polis çocuğu tekrar sahilde oynarken gördüğünde tekrar sorar: Evlat ne yapıyorsun
Çocuk: Asker yapıyorum amca.
Polis: Nasıl yapıyorsun?
Çocuk:Su katıyorum çamur katıyorum asker oluyor amca.
Polis: Bok neden katmıyorsun?
Çocuk: Bok katıca polis oluyor sende beni dövüyorsun..
Polislerden bir cacık olmaz..
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------HMm :) Gazetede okudğum birşeyi anlatayım..
7-8 Yaşlarında bir çocuk sahilde oyun oynamaktadır.. Bir polis geçerken sorar; Evlat ne yapıyorsun? Çocuk: Polis yapıyorum amca. Polis: Nasıl yapıyorsun?
Polis çocuğu tekrar sahilde oynarken gördüğünde tekrar sorar: Evlat ne yapıyorsun
-----------------------------ilginç bi yaklaşım :D
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------HMm :) Gazetede okudğum birşeyi anlatayım..
-----------------------------oyle g*** boyle y****, çok bile
-
Kahraman bunu yazdı:
-----------------------------git aynen söylediklerimi ilet
Efendi ol gel benim y....mı ye. eger bundan da anlamazsa iyi bi oksa sonuna kadar yanındayım ciger :) bilirsin komsularımla aram cok iyidir :)
-----------------------------
Sana Türkiye'nin starı Nihat Doğan'ın son albümünden tüm aşkların efendisi adlı parçayı armağan ediyorum :)Kardeş,bildiğin gibi değil adam felaket sabaha karşı ciddi bir insan nasıl öldürülür sorusuna cevap buldum :) Elazığ'daki gibi değil sus diyeceksin susacak,ciddi yutturmak gerek.
-
HaYVaN bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kardeş ben polis çocuğuyum it kuyruğunu ısırmaz :)
-----------------------------Yok ısırmaz ayrı bir konu.
Ama mesai arkadaşları gelirse utanır her halde bir daha yapmaz... Düşüncem bu yani.
-----------------------------yok abi utanaz bence ben acayip bi olay gördüm izmir şirinyerde işten geldim otobüsle durağa, başka bir otobuse daha binecam sonra bi baktım yanda otobüs herkes etrafına dolanmış. bi baktım olay ne acayip komik.
şimdi sivil kadın polis telefonla konuşuyormuş kadının biride demiş ki otobüste telefonla konuşmak yasak demiş telefonunuzu kapatın.
vay sen misin diyen. biraz tartışmışlar araba durmuş şirinyerde sürekli ekip var zaten görüyorlar olayı. sivil kadın polis indiriyorlar aşağıya sivil kadın polis kıcını yırtıyor ben polisim len indirin dövecem onu ..kim oluyor o kadın + küfürler o anda varya yemin ediyorum ben utandım. bir çok polislede tanıştım herpsi zarf atar arkadaşın dediği gibi.bir çok poliste gördüm dolmuş çöförlerine para vermez.. işte böyle polislerle bu vatanda düzen sağlanmaya asajişi korumaya çalışıyorlar. tabi bunun yanında her polis kötüdür demiyorum bunun tersi olan onuru ile çalışanlarda vardı...
-
polisler :| hepsinin canı ceheneme.. burda da konu açmıştım bilenler bilir o heriflerden daha çok nefret ettiğim biri varsa o da apodur.
dövmek fayda etmez onlara..ben karakola girip birini hastanelik ettimde ne oldu? uslanmaz o herifler..
yine üstüne gelir ve yine aynı şeyi yapmaya devam ederler..ve daha çok gıcıklığına yapmaya başlarlar belli bi vakitten sonra..
devlet benim zihniyetindelerdir.. (oysa ki tek bir imzaya bakar fişinin kesilmesi)
ne halk ne askerler sever..onları onlardan başka seven yoktur..