folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Üstat Lar Programdilini Örenmek İçin Hangi Programdan Baslamalıyım

Üstat Lar Programdilini Örenmek İçin Hangi Programdan Baslamalıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek

ama harbi virüs ve hack işlerine dalacaksan , dediğim gibi şu üç dili baba gibi bilmen lazim.

JAVA,C++,ASSEMBLY

Dostum, şu an ben c++ ve assembly de yazdığım kodları harmanlıyom ve daha sonra JVM yi kullanarak native ffonksiyonları direk byte code ceviriyom harika ve süper hızlı web programları elde ediyom.neyse kafanı fazla karıştırmıyım ama sana tavsiyem.Bu üç dili öğrenirsen dünyanın en iyi virüs coderlari arasina girebilirsin.Ben şu an acaip bir web based worm üzerinde çalışıyom ve her makine de çalışacak ve süper bişiy olacak bitiyriyim.manyak gibi bir virüs olacak ve bu virüs sadece bilgi sızdıracak o kadar... neyse dediğim gibi.....

Ne Hasta Bekler Sabahı, <br> Ne taze ölüyü mezar, <br> Ne de Şeytan bir günahı, <br> Seni Beklediğim Kadar.... <br> <br>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Ben 10 yıldır bilgisayarla uğraşıyom Visual Basic,HTML,CSS,JavaScript,VBScript(VB türevi olan),ASP,ASP.net(daha yeni öğrendim 1 yıl oluyo),Java,C,C++,Assembly öğrendim.şimdi 3D Grafik ve Php öğrenmeye çalışıyom ama size bişey söyliycem bilgisayarı genel olarak çözün ondan sonra başlayın.benim gibi [G]üven [Ö]zveri [T]ecrübe lobu kadarken kod yazmaya başlamayın tökezlersiniz.ilk önce bilgisayarı çözdüm sonra bil müh. okudum zaten :)
Toplam Hit: 4286 Toplam Mesaj: 13