Üstesinden Gelemediğiniz Korkularınız Varmı Çare Bulamadıgınız?
-
yüksekten acayip korkarım hatta pepsinin reklamını bile izleyemem...
-
YAŞADIĞIM İÇİN KORKUYORUM!!!
-
yaşadığım için korkuyoruuum bla bla bla ne sıkıcın hoja ya klasikleşti bunlar yaz işte korkunu adam gibi
-
sevdigimi kaybetmekten ama bugun kaybettim :'( yafffff
-
Tay-Yeap
ben galatakue sinde calışıyorum gelbi gun hehehehehe -
BÖcekten korkarım sadace kara fatma diye tabir ettiğimiz böcek varya o bu yazıyı yazarken bile kasıntı geldi kasınıyorum.iyk oyunlarda bile görsem her yerim kasınır .
kasınmakla kalsa iyi elimde elmas olsun böceği görüğüm elmas havaya atarım ben vınnn :DD nefret ediyorum öldüremiyorum bile keratine basınca ses geliyor o ble iğrenç :DDD tek şeyim bu -
köpek acayip tırsarım.sonracığıma yüksekten
-
yüksekten korkmam 125 katlı bınaya cık iskeleden deseler çıkarım.
Lakin benim korkum asabiyet var bende beklenmedik bi yerde ortaya çıkıyor acaip bir titreme nöbeti ve eğer reaksiyon gösteremedeiğim bir durum varsa ortada ağlayarak rahatlamaya çalışmam. içim acaip sıkışır. Bunun başıma gelmesinden çok korkarım ne yapacağım pek belli olmaz.. -
*Kalabalık bir ortamda yalnız kalmaktan korkarım. Okul ortamı gibi.
*Altatılmaktan korkarım. Yâr olarak değil de karşımdakilere çok fazla güvenirim nedense.
*Suskunluğumun suç sayılmasından korkarım. Bir ara bi dostum kamu oyunu yoklayarak beni aşağılamıştı. (Sessiz adam dan mı? korkarsın yoksa çok konuşan dan mı?) diye. Sırtından vurma davası ama ben bu değilim.
*Ölmekten değil de, öldükten sonra başıma geleceklerden korkarım. -
la ben cinlerden korkardım tariqatta cok cin muhabbeti olunca korkumu yendim :d
tabi 3gün tırsarak yattım o ayrı :)
Toplam Hit: 5255 Toplam Mesaj: 34