folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Usui Reiki 1.Aşama/2. Aşama - Üçüncü Göz Aktivasyonu - Kundalini Reiki Eğitimi.

Usui Reiki 1.Aşama/2. Aşama - Üçüncü Göz Aktivasyonu - Kundalini Reiki Eğitimi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YakuZa
    YakuZa's avatar
    Erkek

tagext bunu yazdı:
    -----------------------------

ya bırak allahını seversen hani desen ben bu eğitimi milleti düdüklemek için öğrenecem eywalla sonuna kadar arkandayım hatta bağdat caddesinde bi dükkan da aç kaktır gidene gelene. yok kendi iç huzurumu bulacam içimdeki sıkıntıları atıcam diyosan. musilde aynı işi görür.

ders notuyla ruhani şeymi öğrenilir.

sevgili dostum olaya biraz materyalist yaklasmıssın:) herşey ard niyetle yapılacak diye bir kanun yok. ayrıca ders notuyla ögrenilmiyor bu gibi şeyler. deneyimleyerek uygulayarak ögreniliyor. Sana saygı duyuyorum bunları konunun dısında oldugun için böyle yazıyorsun elbetteki hata ediyorsun. Sİmdi ben kalkıp senin bildigin ama benim bilmedigim birşey hakkında konussam cehaletimi göstermiş olurum degilmi? tavsiyem ögrenmekten korkmadan, araştırmak ve bilgi sahibi olduktan sonra konular hakkında yorum yapmandır. Sevgiyle kal

Ruh olmussa infirada muptela, yaya kalır geri, her ne varsa.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    geçen bi filme gittim böle kundalini mundalini diyo sonra kızlar eğitime gidiyo ekmek yok su yok iletişim yok esir alıyolar kızları sakın gitmeyin :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:
    geçen bi filme gittim böle kundalini mundalini diyo sonra kızlar eğitime gidiyo ekmek yok su yok iletişim yok esir alıyolar kızları sakın gitmeyin :D

:D bu başlıktan bu sonuç çıktı ya bşi demiyorum :D 

http://yigitdemirag.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

gerçekten işe yarıyor mu bu reiki?

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YakuZa
    YakuZa's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

gerçekten işe yarıyor mu bu reiki?

yaramaz olurmu dostum. evren enerjiden ibaret ve binlerce yıldır kullanılan bir method bu. bilmedigimiz birşeyi yok saymak gibi bir mantıksızlık etmezsek eger ozaman herşeyin enerji oldugunu kabul eder ve şifanında enerji oldugunu kabul ederiz..

Ruh olmussa infirada muptela, yaya kalır geri, her ne varsa.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

mortyr bunu yazdı:

Usui Reiki 1.aşama/2. aşama - Üçüncü Göz Aktivasyonu - Kundalini Reiki eğitimi.

müridler bu 3 eğitimden de geçmek istiyorum araştırdıklarıma göre Usui Reiki için uzaktan eğitim de oluyormuş bunun ders nortlarını size gönderiyorlarmış siz çalışıyorsunuz ardından sınavlarını mı ne yapıyorlamış ona göre sertifika da alınabiliyormuş.

Psişik yetenek testi yaparken tanıdık psikolog vardı o dedi bunları arştır diye sen bana bul dedim git kendin araştır dedi ben meşgulum dedi :D

bende internetten biraz baktım bayağ ilgimi çekti forumda yapanlar varsa bana yardım edebilir mi?

Hocam bodos dalarsan hiç bir şey elde edemezsin, zengin fantazisi olarak kalır. Önce bazı şeyleri kabul etmen ve inanman gerekiyor. Profildeki "boyutlar", "çift yarık deneyi",  "kütle çekimi", "zamanda yolculuk" videolarını izlemeni tavsiye ederim neyim ben sorusunun cevabını kendi zihninde oturttuktan sonra "çekim yasası" nı kabullenmelisin, enerji kontrol ve yönlendirme eğitimlerinden önce işin tabanını kavramak gerekiyor. Dışarıdan gelen etkilere de kulak asma, gül geç bu bir tarlaya tohum atıp ondan ufak bir sebze elde etmeye ve daha sonra o elde ettiğin sebzenin çekirdeklerini yine tarlana ekerek bir kaç hasat sonra koca bir sebze bahçesinde adım atamayacak kadar sebzeye sahip olmaya benziyor, işin güzel tarafı insanın farkındalık düzeyini artırdıktan sonra görüş alanının genişlemesi. Hayatını da değiştirebilir, zengin fantazisi olarak da kalabilir senin hayattaki amacına bağlı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Namaza kıl, aynı hissin 10 katını hisset ;)

https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

YakuZa bunu yazdı:

tagext bunu yazdı:

lan olm memlekete faydalı bi iş yapınla. yok enerjimi oraya yoğunlaştırim yok bilmem ne traş işler bunlar.

bu işlerin membaana gittim ben yok oyle bişe.

Sevgili dostum bir insanın memleketine, dünyasına vs. faydalı olabilmesi için önce olgunlasması ve insani yönlerini geliştirmesi gerekir. Bunun yoluda usui reiki vb. bir sistem ile, önce bedensel sonra ruhsal ve psikolojik şifalanma, arınma ve farkındalıktır. Bu sekilde anca yaşamın amacının farkına varır ve sadece memleket degil tüm insanlıgın hizmetkarı olabiliriz. Ne demiş  yunus emre: ilm ilm bilmektir, ilm bilmek kendin bilmektir, sen kendin bilmez isen bu nice okumaktır..

Sevgiyle kal, sevgi ol

aslında bu bence aylak kalanlar için geliştirilebilinir.

zzzzzz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    kafa yapıyormu aga?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kacinci dalaylamadan ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 6622 Toplam Mesaj: 28