Utandım Be Çocuk
-
Arkdaşlar herkes takılmış filmde Atatürk içkici gösteriliyor yok efendim filme göre günde üç paket sigara içiyor, kadınlara düşkün. Bakın Atatürk'le birçok yönden uyuşmuyoruz ama bir gerçek var ki bu ülkeyi yaratan da kuran da o. Atatürk'le uyuşuyoruz çünkü o da bir devrimciydi. Sen sömürülmüş sindirilmiş işgal edilmiş bir ülkeyi al düzlüğe çıkart bu da yetmesin her konuda ayrı ayrı yeniliklerini getir üniversitelirini eğitim yuvalarını adam et sonra da derdin tasan olmasın. Başka bir insan evladı olsaydı altı ay içinde ya kanserdan ya beyin tümöründen ölürdü. Atatürk içki içiyormuş iyi etmiş, Atatürk kadınlara düşkünmüş ne kadar doğru bilemiyoruz ama ihtiraslarla yaşamıyorsan ya hayat enerjin yok ya da senin devrin bitmiş. Atatürk liderdir yol göstericidir....
-
güzel film.. Mustafa filmi yapımcıları okusun !
-
Şimdi bazı arkadaşlar filmde atatürkün insani yanlarından bahsedilmiş ne var bunda diyor. Eğer kötü niyetle yapılmadıysa bunlar tabiki ne var bunda. Ama Gerçeklerle bagdaşmayan akla mantığa yatmayan saçma sapan şeyler varsa bu filmde tabikide eleştirilecek tabikide bazılarnn amaçlarına çomak sokacak. Şimdi size en basitinden şunu soruyorum atatürk için karanlıktan kendi gölgesinden bile korkar denilmiş. O yıllarda o cepheden o cepheye o savaştan bu savaşa ışığı nerden buluyorlarmışta ışıksızlıktan korkuyorlarmış. Yok koskoca bir yerde karanlıkta tek kalmaksa kasıt bir bundan herkes korkar iki ben karanlıkta tek kaldım korktum bunu sen nerden bileceksin.
Bazı yobazlar yıllardır alamadılar intikamlarını atatürkten yıllardır onu yıpratmaya yıllardır onu bitirmeye çalıştılar. Başarılı oldularmı peki hem evet hemde hayır.
Evet Çünkü hala hemen hemen hepimiz (en azından benim çevremdeki hemen hemen herkes) hala ulu önderimizi ve yaptıklarını unutmuyoruz onun peşinden gidemiyorsakta yolundan ayrılmıyoruz...
Hayır çünkü bazı yobaz yada gördügü herşeye inanan kesim atatürkü az da olsa eleştirilir hale getirdi ve unutturmak içinde ellerinde geleni yapacaklar....
-
enver bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi bazı arkadaşlar filmde atatürkün insani yanlarından bahsedilmiş ne var bunda diyor. Eğer kötü niyetle yapılmadıysa bunlar tabiki ne var bunda. Ama Gerçeklerle bagdaşmayan akla mantığa yatmayan saçma sapan şeyler varsa bu filmde tabikide eleştirilecek tabikide bazılarnn amaçlarına çomak sokacak. Şimdi size en basitinden şunu soruyorum atatürk için karanlıktan kendi gölgesinden bile korkar denilmiş. O yıllarda o cepheden o cepheye o savaştan bu savaşa ışığı nerden buluyorlarmışta ışıksızlıktan korkuyorlarmış. Yok koskoca bir yerde karanlıkta tek kalmaksa kasıt bir bundan herkes korkar iki ben karanlıkta tek kaldım korktum bunu sen nerden bileceksin.
Bazı yobazlar yıllardır alamadılar intikamlarını atatürkten yıllardır onu yıpratmaya yıllardır onu bitirmeye çalıştılar. Başarılı oldularmı peki hem evet hemde hayır.
Evet Çünkü hala hemen hemen hepimiz (en azından benim çevremdeki hemen hemen herkes) hala ulu önderimizi ve yaptıklarını unutmuyoruz onun peşinden gidemiyorsakta yolundan ayrılmıyoruz...
Hayır çünkü bazı yobaz yada gördügü herşeye inanan kesim atatürkü az da olsa eleştirilir hale getirdi ve unutturmak içinde ellerinde geleni yapacaklar....
----------------------------
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler... Kaldı ki herşey ortada zaten , Atatürk'ün bu ülkeye neler getirdiğini herkes biliyo Bunun üzerine yüzlerce belgesel ve film bulabilirsiniz...
Bir kısım yobaz Atatürk'ü eleştirilir hale getirdi demişssin. Öncelikle birşeyi anlamak lazım Atatürk de bizim gibi bir İNSAN dı. Yani onun da zaafları yanlışları korkuları olabilir. Bunun gündeme getirilmesinden niye bu kadar rahatsız oluyosunuz ki? Yobazlık körü körüne birşeye bağlanmaktır. Eğer Atatürk'ü insan üstü bi varlık, kusursuz mükemmel birşey olarak görüyorsanız ve eleştirilmesine izin vermiyorsanız kusura bakmayın ama siz de yobazsınız...
Olaylara biraz daha geniş bakın..
-
dün okudum bu yazıyı gerçekten üzüldüm, hadi sakallı yobaz takımı yapsa yunan tohumu ermeni dölü bilmem ne etnik döküntüsü yapsa komonist masonu dese anlarım Ata'dan neden rahatsız olduklarını sormaya gerek yok malumdur. Ama bunu öz be öz Türk evladı olan neslinin memleketinin varlığını borçlu olduğu üstüne üstlük birde "Atatürkçülüğü" kimseye bırakmayan bir şuursuz yapıyor. Aklınca eleştiriyormuş, ulan bi kere senin aklın varmı da can düşmanının ekmeğine yağ sürüyon ya da bizim bilmediğimiz gizli hesaplar anlaşmalar mı var ? Mal mısınız salakmısınız bu ahval ve şerait içinde - fakru zaruret içinde - en son eleştirilecek şey Atatürktür ve onun yaptıklarıdır.
kızsammı üzülsemmi, kavga mı çıkarsam küfürmü etsem oturup ağlasammı napsam bilemedim değerli müritler