Utorrent 3.0 Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

türkçe dil paketi olmamasını geçtim gerçekten saçma olmuş eski sürümleri aradım sitesinde ama bulamadım bana eskisürüm utorrent linki verebilirmisiniz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya bari başka program tavsiyesi verin o utorrent 3 .0 çöplüğünü kullanmak istemiyorum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

acaba senin kastettiğinde aynısı mı da bende bütün torrentleri indirmiyor niyeyse o sürümde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

2.2.1 upload ederim istersen ?

edit: http://www.upload.gen.tr/d.php/www/sl1fcx53/uTorrent.exe.html

hocam taratıp indir bilinçsiz olarak meydana gelebilecek durumlarda mesuliyet kabul etmem neticede bilgisayarda virüs olabilir, kesinlikle yok demek saçma olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoomX
    zoomX's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

İstediğini seç indir

http://www.oldversion.com/uTorrent.html

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

teşekkür ederim arkadaşlar çok makbule geçti

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

utorrent 3.0 şuan piyasadaki en iyi torrent yazılımıdır , özellikle 3 ile birlikte gelen remote özelligi süperdir.

geri kalan herşey kullanıcı hatası olarak algılıyorum. eklenti desteği olmasını geçtim artık gerçekten hem göze hem performansa hitap ediyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

utorrent 3.0 şuan piyasadaki en iyi torrent yazılımıdır , özellikle 3 ile birlikte gelen remote özelligi süperdir.

geri kalan herşey kullanıcı hatası olarak algılıyorum. eklenti desteği olmasını geçtim artık gerçekten hem göze hem performansa hitap ediyor.

dil eklentisi var sitesinde ama indirip uygulayınca da türkçe dil seçeneği olmuyo. heralde benden kaynaklı dicem ama yanlış da yapmıyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

ozzy41g bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

dil eklentisi var sitesinde ama indirip uygulayınca da türkçe dil seçeneği olmuyo. heralde benden kaynaklı dicem ama yanlış da yapmıyorum.

programı kullanıcak kadar ingilizce bilmiyomusun hacı sende :D sanki her programa tr dil desteği veriyolarda. adobe ninm dil desteği yok. birileri dil paketi yapıyo. onlarda google translate kullanıyo heralde saçma salak şeyler yazıyo :D adamlar hangi yörenin türkçesiyle paket hazırlamışlar bilmiyorum ama. crop yani kesmek kelimesini. kesiştir diye yazmışlar. dedim lan noluyo :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

interfector bunu yazdı:

ozzy41g bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

programı kullanıcak kadar ingilizce bilmiyomusun hacı sende :D sanki her programa tr dil desteği veriyolarda. adobe ninm dil desteği yok. birileri dil paketi yapıyo. onlarda google translate kullanıyo heralde saçma salak şeyler yazıyo :D adamlar hangi yörenin türkçesiyle paket hazırlamışlar bilmiyorum ama. crop yani kesmek kelimesini. kesiştir diye yazmışlar. dedim lan noluyo :D

anlıyoruz tabi az çok, işimi halledebiliyorum. sorun programın ing olması değil zaten, türkçe dil desteğimiz var indirip şuraya atın diyipte uygulayınca olmaması. yoksa ne var, indir torrent dosyasını, aç başlasın indirmeye.

Toplam Hit: 2607 Toplam Mesaj: 13