Utorrent 3.0 Sorunu
-
türkçe dil paketi olmamasını geçtim gerçekten saçma olmuş eski sürümleri aradım sitesinde ama bulamadım bana eskisürüm utorrent linki verebilirmisiniz
-
ya bari başka program tavsiyesi verin o utorrent 3 .0 çöplüğünü kullanmak istemiyorum
-
acaba senin kastettiğinde aynısı mı da bende bütün torrentleri indirmiyor niyeyse o sürümde.
-
2.2.1 upload ederim istersen ?
edit: http://www.upload.gen.tr/d.php/www/sl1fcx53/uTorrent.exe.html
hocam taratıp indir bilinçsiz olarak meydana gelebilecek durumlarda mesuliyet kabul etmem neticede bilgisayarda virüs olabilir, kesinlikle yok demek saçma olur.
-
-
İstediğini seç indir
http://www.oldversion.com/uTorrent.html
-
teşekkür ederim arkadaşlar çok makbule geçti
-
utorrent 3.0 şuan piyasadaki en iyi torrent yazılımıdır , özellikle 3 ile birlikte gelen remote özelligi süperdir.
geri kalan herşey kullanıcı hatası olarak algılıyorum. eklenti desteği olmasını geçtim artık gerçekten hem göze hem performansa hitap ediyor.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
utorrent 3.0 şuan piyasadaki en iyi torrent yazılımıdır , özellikle 3 ile birlikte gelen remote özelligi süperdir.
geri kalan herşey kullanıcı hatası olarak algılıyorum. eklenti desteği olmasını geçtim artık gerçekten hem göze hem performansa hitap ediyor.
-----------------------------dil eklentisi var sitesinde ama indirip uygulayınca da türkçe dil seçeneği olmuyo. heralde benden kaynaklı dicem ama yanlış da yapmıyorum.
-
ozzy41g bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------dil eklentisi var sitesinde ama indirip uygulayınca da türkçe dil seçeneği olmuyo. heralde benden kaynaklı dicem ama yanlış da yapmıyorum.
-----------------------------programı kullanıcak kadar ingilizce bilmiyomusun hacı sende :D sanki her programa tr dil desteği veriyolarda. adobe ninm dil desteği yok. birileri dil paketi yapıyo. onlarda google translate kullanıyo heralde saçma salak şeyler yazıyo :D adamlar hangi yörenin türkçesiyle paket hazırlamışlar bilmiyorum ama. crop yani kesmek kelimesini. kesiştir diye yazmışlar. dedim lan noluyo :D
-
interfector bunu yazdı:
ozzy41g bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------programı kullanıcak kadar ingilizce bilmiyomusun hacı sende :D sanki her programa tr dil desteği veriyolarda. adobe ninm dil desteği yok. birileri dil paketi yapıyo. onlarda google translate kullanıyo heralde saçma salak şeyler yazıyo :D adamlar hangi yörenin türkçesiyle paket hazırlamışlar bilmiyorum ama. crop yani kesmek kelimesini. kesiştir diye yazmışlar. dedim lan noluyo :D
-----------------------------anlıyoruz tabi az çok, işimi halledebiliyorum. sorun programın ing olması değil zaten, türkçe dil desteğimiz var indirip şuraya atın diyipte uygulayınca olmaması. yoksa ne var, indir torrent dosyasını, aç başlasın indirmeye.