folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Utorrentte Fazla Torrent Açmakla İlgili Bir Durum

Utorrentte Fazla Torrent Açmakla İlgili Bir Durum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

işte bu

Hâlâ gülüyorum ya :D

Hocam tabiki hız düşer. 1 tane açarsan bütün internet hızını o kullanır, 2 tane açarsan internet hızını yarı yarıya bölüşürler böyle sürer gider... Ayarlardan çoklu indirme sayısını 1 yap, listeye istediğin kadar torrent ekle sırayla tek tek indirsin.

o bir torrentte seed eksikliği veya durma donma problem vs olması durumunda kör döngüye sokarsın sistemi , bazı günler bir seferde 30 torrente kadar dosya ekliyorum , 8 torrente kadar aktif ediyorum. İyidir iyi.  

PanxeR tarafından 23/May/14 00:51 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Ben çok indirdiğim için aynı torrenti ikinci kez indirmek istemediğimden tamamlanan torrentleri silmem, veriyi hariciye taşırım, utorrentde hata yazar karşısında, yeni torrent yüklerken bu var derse onu pas geçerim böyle böyle büyüdü liste, şimdi açınca 2dk kasıyor pcyi var mıdır bunun çözümü.

hocam alemsin indirme klasöründen torrent dosyasını sil ve veriyi sonra taşı

tabiki hata verir veri başa yerde torrent dosyası o veriyi okumaya çalışıyor :D

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Ben çok indirdiğim için aynı torrenti ikinci kez indirmek istemediğimden tamamlanan torrentleri silmem, veriyi hariciye taşırım, utorrentde hata yazar karşısında, yeni torrent yüklerken bu var derse onu pas geçerim böyle böyle büyüdü liste, şimdi açınca 2dk kasıyor pcyi var mıdır bunun çözümü.

Daha güçlü bir işlemci, daha yüksek ram. Başka çözüm olamaz hocam :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 1467 Toplam Mesaj: 14