Uyanmakta Zorlananlara :)
-
Bu da benden öneri.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Bu da benden öneri.
-----------------------------
e-kitap'ı yok mu bunun hocam.
-
fatX bunu yazdı:
Dealextreme de bunun uçanından vardı pervanelisinden ve çakma olan türk sitesindede vardı :D almak lazım aslında sabah sabah komik olur uyanırız :)
-----------------------------Link denk gelirse atsana hocam bakim bi ne kadarmş :)
-
nerden alabılırız bunları
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------fatX bunu yazdı:
Dealextreme de bunun uçanından vardı pervanelisinden ve çakma olan türk sitesindede vardı :D almak lazım aslında sabah sabah komik olur uyanırız :)
-----------------------------Link denk gelirse atsana hocam bakim bi ne kadarmş :)
-----------------------------http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13064
buyur hocam helikopterli fln :)
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Şu kitabı ben de okudum açıkca söylemek gerekirse çok gereksiz buldum...
İçinde bilim adamlarının uyku düzeninden ve aslında bizim de onlar gibi 2-3 saat bile uyumamızın yeterli olacağından bahsediyor bir nevi...
Uykuyu düzene sokmanın gerekliliğine sonuna kadar katılıyorum;onun bunun şunun icatlarını uyumadan ortaya çıkarışlarını örnek göstermelerine de haydi lafım yok da,sadece 8 saat uyuyanlara aptal damgası vurmak bana mantıklı gelmiyor...
Kendine katkın ve dolaylı olarak hayata da katkın varsa kaç saat uyuduğunun ne önemi var...