Uyarı Sakın Kimse Bilgisayarına Format Atmasın
-
ayhun kardeşim o windows 7 di full orjinalmi
-
Ayhuncan Vallahi O Verdiğinide İndirdim, Diğerinin Aynısı.. İso değil. İso Olmayıncada Bootlu olarak Cd ye Kaydedilemiyor...
-
iso değilse nedir uzantısı? bin ise yanında .cue dosyası olması lazım, neroya o cue dosyasını gösterip kalıbı diske yazdırın.
-
sağlam bi win7 yokmu yaw orjinal iso
-
hakan1910 bunu yazdı:
-----------------------------
en fazla microsoft 1 hafta dayanabilir. Bizim Gibi Zeki Türk'lere :D
Madem O Kadar Zekisin Niye Linux Kullanmıyorsun Yada Niye Kendi İşletim Sistemimiz Yok :) -
1 hafta önce format attım sorun yok :)
-
SpoofU bunu yazdı:
iso değilse nedir uzantısı? bin ise yanında .cue dosyası olması lazım, neroya o cue dosyasını gösterip kalıbı diske yazdırın.
-----------------------------Uzantısı Olan bişey değil, Bildiğimiz Dosyalar Çıkıyo Rardan. Windows Bootsuz Kurulum Dosyaları, Cd deki Dosyaları Kopyalayıp Rarlayıp İso Diye Yüklemiş Biri...
-
format atmak durumunda kaldım malesef :( orjinal bi xp home yukledım buseferde 30 gün etkinleştirme zımbırtısı cıktı bı key bulamadım nalet gelsin .. xp home sp3 keyi olan paylasırsa sevınırım ..
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------hacım yama yerine direk doğrulanmış serial kullancaksın.
aşağıdaki reg dosyasını indir. çift tıkla evet de
SP2 ve SP3 xp'yi lisanslı yapar (32 bit de denedim sadece 64 bit için farklı olur tahminim)
http://www.dosyaupload.net/download.php?file=175hopp_yukle.7z
-----------------------------buyur kardeşim bu müridin verdigi reg dosyası işe yarıyor
-
Orjinale çeviren bi program vardı bende bi arlar ole yapmıştım:/
Toplam Hit: 10393 Toplam Mesaj: 64