Uydu Alıcı Tavsiyeleriniz Hd Olmalı
-
Merhaba arkadaşlar
şimdi ben bu uydu alıcısını alsam, tüm hd kanallardan yararlanabilcek miyim? Mesela kanal d hd trt 1 hd star hd gibi.
D smartın ayda 14 tl ye kampanyası felan var yoksa bu kanalları izlemek için ondan almam şart mı?
Eğer şart değilse d smart ın ne ayrıcalığı var?
Sorularıma cevap bekliyorum. Teşekkürler.
-
dreambox'dan şaşma :)
-
bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
kanald ve star hd ıcın d-smart alman lazım
ama şöyle bişi yapabilirsin nextin bir kac modelinde dmart kampanyası var ona bakabılırsın 1 yıl dsamart hedşyeli olması lazım
-
lcd led tv varsa şiddetle tavsiye ederim kullanıyorum 3 üaydır çok iyi pcden indirdiklerimi izliyorum 2. televizyon için birtane dana alacamgittigidiyorda 150 TL ye kadar bulabilirsintvnin arkasına yapıştırıyorsunhd ye gelince trthd bende çekmiyo kayboldu :)atv ve a haber vaddiğer hdler için dsmart şart kanallar şifreliDJ_Alper tarafından 24/Eyl/12 13:03 tarihinde düzenlenmiştir
-
DevilKingtr bunu yazdı
dreambox'dan şaşma :)
aynen valla dreambox DM800 HD var evde, canavar gibi 3d leri flnda destekliyorda tv lazım tabi:D
-
Dreambox diyenler 3. sınıf china mali 250 300 tl arasi ..
bir süre sonra donmalar olucak isinma sorunu yaşıcaksin. vs vs ..
ha ben orginal alirim 3cü sinif mallarla isim olmaz diyorsan 1000 tl üstü fiyat bayilman lazim.
H.264 / MPEG4 - HD,SD / DVB-S2 Tuner LINUX işletim ile uydu alıcısı kavramına yeni soluk getirecek muhteşem yazılım mimarisi
Harici USB 2.0 depolama cihazlarına kaydetme ve oynatma 2 Adet CI modül girişi
1 adet smart kart girişi 2 adet USB girişi
USB den MP3, video ve resim oynatma Hafızasındaki bilgileri USB belleğe aktarma ve kullanıcı ayarlarını kendi hafızasına
Eş zamanlı olarak kayıtlı görüntüyü izlerken, başka bir kayıt yapabilme Eş zamanlı olarak kayıt yapabilme, zaman kaydırma kaydedebilme ve geri yükleyebilme Aynı TP’deki iki kanalı aynı anda kaydederken, diğerinde iki kanalı canlı izleme
EPG desteği USB’den mp3 ve jpeg dosyaları görüntüleme
Türkçe altyazı ile Xvid formatında video dosyalarını oynatabilme Ethernet port desteği
WIFI USB dongle desteği Aynı ağdaki bilgisayarların paylaşım klasörüne bağlanabilme, kayıt yapabilme
Bilgisayarda kayıtlı video, müzik ve resim dosyalarını TV ekranında oynatabilme Çoklu uydu arama desteği
HDMI video ve ses çıkışı (576i, 576p, 720p, 1080i) PIP (Picture-in-Picture) ve çoklu resim görüntüleme
DiSEqC kontrollleri (Version 1.0, 1.1, 1.2 and USALS) ile çoklu LNB Yüksek çözünürlüklü ve kullanıcı dostu arayüz
cccam server ve ip tv destekliyor.
vs vs :)
-
HoLyCat bunu yazdı
Dreambox diyenler 3. sınıf china mali 250 300 tl arasi ..
bir süre sonra donmalar olucak isinma sorunu yaşıcaksin. vs vs ..
ha ben orginal alirim 3cü sinif mallarla isim olmaz diyorsan 1000 tl üstü fiyat bayilman lazim.
bunu tavsiye ederim Goldmaster 1050 serisi linuz isletim sistemli 1080p Destekli...
cccam server ve ip tv destekliyor.
vs vs :)
valla bendeki orjinal dreambox. hiç bi sıkıntı yaşamadım fiyatıda tuzlu baya açıkçası, ama şahsi görüşüm verdiğin paraya değiyor
-
ugur0 bunu yazdı
valla bendeki orjinal dreambox. hiç bi sıkıntı yaşamadım fiyatıda tuzlu baya açıkçası, ama şahsi görüşüm verdiğin paraya değiyor
orginal lerde sorun yok :)
Bende de Dm800 HD var orginal ..
kosede duruyor.
GM 1050 aldim resmen dreambox u gozumden sildi.
en basiti youtube eklentisi ile youtubede klip yada film izleyebiliyorum. :)
HD olarak goruntu harika.
-
HoLyCat bunu yazdıugur0 bunu yazdı
orginal lerde sorun yok :)
Bende de Dm800 HD var orginal ..
kosede duruyor.
GM 1050 aldim resmen dreambox u gozumden sildi.
en basiti youtube eklentisi ile youtubede klip yada film izleyebiliyorum. :)
HD olarak goruntu harika.
bizim peder youtube dan fln anlamadıgı için yetiyo bu(= tv nin kaliteside önemli birazcık burda. sırada 3d bi tv kaldı onuda aldıkmı tamamdır sinemadan ne farkı kalcak:P
-
Benim gözüme de aşağıdaki cihaz takılıyor. Geleceğe yatırım.
http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Smart-Android-Fullhd-Uydualici-Mediaplayer-Iptv__isp4588195
Evde Jameson 3003 var cihaz kanal geçişi yavaşlığı harici şahane. F/P canavarı.