Uydu Arayüzü Nasıldır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    sanane bunu yazdı

ömrünü tamamlamış uydulara ne oluyor peki?

Hocam bildiğim kadarıyla ömrünü tamamlamış uydular ya yörüngede çöplük oluyor ya da dünyaya düşüyor. Ancak dünyaya düşüşü kontrollü mü yapıyorlar yoksa bir gün kafamıza uydu düşer mi bilmiyorum :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hocam diyosunki sinyal gidiyo geliyo uyduya. peki amarika mesela bu sinyalleri çözüm ipneliğine bizim uyduyu sağa sola kaydırıp uzayda süremez mi :)

okadar kolay değil o iş :D

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    sanane bunu yazdı

ömrünü tamamlamış uydulara ne oluyor peki?

Hocam bildiğim kadarıyla ömrünü tamamlamış uydular ya yörüngede çöplük oluyor ya da dünyaya düşüyor. Ancak dünyaya düşüşü kontrollü mü yapıyorlar yoksa bir gün kafamıza uydu düşer mi bilmiyorum :D

bi üst yrünge 300km fark var arada

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
Toplam Hit: 3220 Toplam Mesaj: 24