Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Uydu Kanallarından Sıkıldım Platform Tavsiyesi
Uydu Kanallarından Sıkıldım Platform Tavsiyesi
-
Digiturk
Film paketi
Belgesel paketi
Hd paket var.
Belgesel kanallari hep açıktır evde, iyi tv ve eutelsat çok kaliteli görüntü veriyor. Iyi film olunca da izliyoruz.
En büyük avantaji tüm kanallari orjinal dilinde(%90 ingilizce) ve ingilizce altyazili izleyebiliyoruz.
-
Kaan bunu yazdı
Digiturk
Film paketi
Belgesel paketi
Hd paket var.
Belgesel kanallari hep açıktır evde, iyi tv ve eutelsat çok kaliteli görüntü veriyor. Iyi film olunca da izliyoruz.
En büyük avantaji tüm kanallari orjinal dilinde(%90 ingilizce) ve ingilizce altyazili izleyebiliyoruz.
Ne oduyorsun hocam
-
-
sunyy2003 bunu yazdıKaan bunu yazdı
Digiturk
Film paketi
Belgesel paketi
Hd paket var.
Ne oduyorsun hocam
Normalde 55TL yapıyor diye biliyorum ama ben o kadar ödemiyorum.
-
PanxeR bunu yazdı
evde digiturk ün full paketi var tüm kanallar açık izliyormuyum ? hayır tamamen eve geldiğinde babam ve annem sıkılmasın uyurken güzel bir film dönsün diye açık.
bizim gibi gençler için en iyi platform internet , indir izle bitti başka birşeye ihtiyacın yok.
+++++++++++
1 sene digi kullandım sürekli aynı belgeseller filmler sıkıyo çok gereksiz çok
salon 1 salon 2 salon 3 2 ayda bi yeni film koyarlar sürekli aynısını tekrar verirler
para kazandırmayalım bu üçkağıtçılara
lig tv için ise bilemem
-
piiiranha9242 bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
evde digiturk ün full paketi var tüm kanallar açık izliyormuyum ? hayır tamamen eve geldiğinde babam ve annem sıkılmasın uyurken güzel bir film dönsün diye açık.
bizim gibi gençler için en iyi platform internet , indir izle bitti başka birşeye ihtiyacın yok.
+++++++++++
1 sene digi kullandım sürekli aynı belgeseller filmler sıkıyo çok gereksiz çok
salon 1 salon 2 salon 3 2 ayda bi yeni film koyarlar sürekli aynısını tekrar verirler
para kazandırmayalım bu üçkağıtçılara
lig tv için ise bilemem
güzel bilgi sağol hocam
-
dsmart iyi, en çok hd kanalı olan platform sanırım, ama 16 lira gelmesi gereken yere 56 lira gelmiş bu ay kalın giydirmişler, aradım faturada yanlışlık olmuş düzelteceğiz dediler, uyanmasan sikecekler.
-
Internette her sey var hocam bir hdmi kablosuyla istedigini ac izle blutoothlu mause klavye koy sehpaya kafana gore takil
-
salihgs bunu yazdı
Internette her sey var hocam bir hdmi kablosuyla istedigini ac izle blutoothlu mause klavye koy sehpaya kafana gore takil
Ben de aynı fikirdeydim. Torrent akar diyordum.
4k tv ve HD digiturk alıp film kanallarına bakarken transformersın sonu denk geldi.
Öyle bir görüntü kalitesi için yaklaşık 20gb olmalı film, ayrıca alt yazı desteği vs derken uğraşılmıyor.
Hele ki Natgeo'daki yeni belgeseller, içindesin.
Su aygırının üstünde kıl olduğunu yeni öğrendim amk.
-
Ne oduyorsunuz peki bunun icin