Uydu Kanallarını Nasıl Eklerim
-
Sistem bölümünden bütün kanalları silip reset attım yeninden arama yaptım 14 tane kanal ekledi diğer kanallar çıkmıyor neden çıkmıyor acaba..
-
Hele önce bir uydunun markasını vs. bişeylerini yaz.
veya
http://www.turkeyforum.com/satforum/
-
Sunny marka
model : At-7010DCIZ
-
kanal aramaya gel.frekans 12731 vertical/dikey sembol oranı 3333 olarak yaz şebeke aramaya açık de kendi bulur zaten türksat için
-
kanliay bunu yazdı:
-----------------------------
kanal aramaya gel.frekans 12731 vertical/dikey sembol oranı 3333 olarak yaz şebeke aramaya açık de kendi bulur zaten türksat için
-----------------------------sadece tarama var şebeke açık tarama yapıyorum yine aynı
-
hoca sana tv kartı verelim pc den izle kanal ayarlarınıda ben yapayım istersen tüm kanalları imza ücret karşılığı açalım çanağın var nasıl olsa ne dersin?
bu ara sunner kanal aramaya gir kırmızıya basıyodun sanırım şebeke açık de tara de
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------kanliay bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sadece tarama var şebeke açık tarama yapıyorum yine aynı
-----------------------------tek çanakmı var?
-
çift çanak var
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------çift çanak var
-----------------------------hoca hangi çanağın kanalları geliyo hangi çanağın kanallarının gelemsini istiyon sanırım uydunun birini silmişsin :)=
-
nerden ekliyoruz peki
-
hocam menüye ne kadar hakimsin bilemiyorum ama manuel olarak turksat 3a uydusunu kendin oluştur isimini yaz-boylam olara ta 42 derece doğu olarak yaz ve ilk frekans olarak 12731v 3333 normal arat.eas promo yu bulduktan sonra kanal üzerinden menüye tekrar gir ve aynı frekansla şebeke arat.bir de bu şekilde dene.kolay gelsin.