Uydu Net?
-
Uydu net kablolu tv üzerinden gelen internet biliyorsunuz?
Bu interneti kullanmayı düşünüyorum kullanan varmı acaba?
Memnunmusunuz?
-
Kullanıyorum
3 pc 1 mbps kullanıyoz.Gayet güzel.TTNET'e artık para kaptırmadığım için seviniyorum hemde telefon zorunluluguda yok.Tek kötü yanı havalar cok kötü olunca çanak ve internet gidiyor.
-
bende merak ediyorum ve aynı şekilde geçmeyi düşünüyorum.
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
Kullanıyorum
3 pc 1 mbps kullanıyoz.Gayet güzel.TTNET'e artık para kaptırmadığım için seviniyorum hemde telefon zorunluluguda yok.Tek kötü yanı havalar cok kötü olunca çanak ve internet gidiyor.
-----------------------------Hocam tek şart sanırım Kablo Tv üyeliği, Kablo Tv üyeliği olunca aynı kablo üzerindenmi alıcaz net'i ?
Bende düşünüyorum Uydu.Net'i.
Kablo Tv + Uydu Net Aylık Ne kadar ödüyorsun ?
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
u235 bunu yazdı:
Kullanıyorum
-----------------------------Hocam tek şart sanırım Kablo Tv üyeliği, Kablo Tv üyeliği olunca aynı kablo üzerindenmi alıcaz net'i ?
Bende düşünüyorum Uydu.Net'i.
Kablo Tv + Uydu Net Aylık Ne kadar ödüyorsun ?
-----------------------------69 mu ne galiba toplam hepsi
-
u235 bunu yazdı:
Kullanıyorum
-----------------------------Arkadşım ben kablolu tv den gelen interneti kullanıcam uydu çanak falan yok bizde,yine internetim kesilirmi?
1mbps derken? saniyede 220 kb/sn mi oluyor?
-
tAkipteyim .
-
Matchup bunu yazdı:
tAkipteyim .
-----------------------------Bende :)
-
ttnet e 5 basar
-
CiRKiN bunu yazdı:
ttnet e 5 basar
-----------------------------Tv kablosuyla gelen netten mi kullanıyorsun?
-
arkadaşlar 1 mb sınırsız 36 tl 7 tl ayılık kablolu sadece internet alabiliyomusunuz bilmiyorum sürekli modem hediye 2 yıl kablolu tv hediye kampanyaları oluyor bi bakın sitesine