Uydu Takip Sistemi Diye Milleti Yiyolar! :D
-
Evet Türklerin sivri zekalarının bir örneği daha :D
http://www.takipedildin.com/
Bi aralar cep telefonundan buluyo diye milleti kekliyoduk, şimdi adam siteyi kopyalamış msn adresinden takip diye vermiş :D sakın ha sakın biliyorum forumdakilerin çoğu yemezde olduki insanlık hali kanan fln olur sakın vermeyin bu gibi sitelere şifrenizi :D
Bana maille gelmiş bu adres sonunda rakamlarda vardı onun normal adresten girerim her zaman tufaya düşmemek için iide oldu :)
-
abi ben şimdi girdim buna msnimi bide şifremi bişe olurmu napıcam gibi cevap yazmıcam önceden verilmişti
-
Önceden verilmemişti :| önceden verilende cep telefonu numarası yazıyodun bunda adam msn şifresini fln istiyo :C :F
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
Önceden verilmemişti :| önceden verilende cep telefonu numarası yazıyodun bunda adam msn şifresini fln istiyo :C :F
tanımıon mu la sen beni daha :D + bide bununla şey yapıolar mesela şifreyi falan değiştirmiyo adam senin maile girip senin maile gelen gibi mail atıyo listesindekilere toplamaya çalışıo denyolar -
bu site kimin bilmiyorum ama..
msn adresime anayinki@benimkine.com
msn şifreme pezevenk yazzsam ona ulaşıyormu bu şekilde :D -
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------bu site kimin bilmiyorum ama..
msn adresime anayinki@benimkine.com
msn şifreme pezevenk yazzsam ona ulaşıyormu bu şekilde :D
ulaşıyo tabi =)
hatta denyoya bile bağlarsın adamın maili yalan olur :D -
bide beta ha :D beta yaznışlar
-
bu adresteki site denildiği gibi kopya gerçeği bir şaka sitesiydi sanki yerini netten buluyormuş gibi sonunda komedi:D
-
Bunlar bu siteyi TBT den olamyanlar için yapmış TBT de bunu yiyen olmaz ...
-
kaybolduğumuzda yerimizi bulabiliyoz heralde bunla :D
-
biri denyo ya bağlasa şunuda ebesininkini görse :)