folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Uydudan İnternet Bağlantısı

Uydudan İnternet Bağlantısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Arkadaşlar nasıl birşeydir bu. şimdi ne gerekli bunu kurmak için? neye yarıyor? normal adsl gibi internete mi baglanıyoruz bununla? biraz araştırdım kafam daha cok karıstı. varsa kullanan bir zahmet bilgilendirsin?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

arama yapmadan konu acmam. bunda da arattım birşey cıkmayınca actım. i harfini kücük yazmısım. sonuc cıkmamıs. siliverin. kusura bakmayın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

arkadasim bende sole bir sey okumusum dergilerin birinde ama bay eski bir sayi idi... sitemin adi barracuda'ydi heralde... ve sistemde normal dialupmodem vardi ozamnlar yanilmiyorsam..

isyeyis su sekildeydi..bilgisayarda modem araciligiyla site adinni giryorsun uydudan download ediyorsun... gelen veriler uydudan geliyordu sanirim. sadece cit yonlu uydudan alis veris hem parca bazinda baya pahali oluyor hemde isletimi zordu heralde .. tum unlar dergi makalesinden hatirladiklarim..

saygilarimla...

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bildiğimiz gprs :|

Toplam Hit: 1850 Toplam Mesaj: 4