folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uydulara Bağlanmak Üzerine Forum Başlatıyorum Uğramadan Geçmeyin Yorum Yapın..

Uydulara Bağlanmak Üzerine Forum Başlatıyorum Uğramadan Geçmeyin Yorum Yapın..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

evet arkadaslar thrbtcell kardeşimiz doğru söyluyor ayrıyeten Zal hocam sagol ben de elktr. muh. okuyorum Gps felan baya arastırıyorum baya kaynak oldu ilk projem olarak basiarac takip ile baslıyorum tabi maalesef cok hata lı bulacaktır tahminen +- 50 m. felan neyse şu uydu işi dünyada yapılıyor tabi daha baska yollardan da uydulara ulasabiliriz ;

Önce  ;

internetten hangi frekans aralıgı yayın yaptığı bulunur(ii bi araştırma ile yaklasık 3-4 saatte seceresini cıkartırız)

sonra bunlar uydu alıcı ile yakalanır ama dediğim gibi bunlar kırınım yapıyormuş  atmosferden geçerken düzenleyici devre şart sonra vs. vs. yani tek basına altından kalkılacak gibi degil daha yeni devre kurmayı öğreniyorken hele cok zor onun için bunlar (özellikle dediğim sivil basit uydular niye derseniz erişime acık da ondan...)

bunlara belki bi site yada bi şekilde baglanılıyordur die konu actım.Bunu bulabilirsek cok yararlı olacagına eminim...:-) 

yorum tartısmada olur imza da değil...
Toplam Hit: 1669 Toplam Mesaj: 12