Uydunet 10 Megabit Sınırsız 32 Tl - 50 Gb Akk
-
1 sene taahhütlü fiyatı bana göre uygun.TTnet gibi akarı kokarı yok.Modem tarifeye ek ayda 5 lira demişler 40 lira geliyor işte ortalam aylık.Birde televizyon aboneliği var onda da National Geographic, Discovery Channel gibi belgesel kanalları var tam şahane.
https://www.facebook.com/photo.php?v=768609253151706
-
-
Videoyu izlemedm ben bi kaç ay önce sormştum o sadecr int parasıydı sanırım birde alttan geçen yazları iyi okumak lazım. Dediğim gibi vşdeoyu izlemedm.
-
uyduyu sadece 10 tl ucuz olsun diyemi attılar. ben yarı yarıya düşer sanmıştım
-
HeYeT bunu yazdı
Videoyu izlemedm ben bi kaç ay önce sormştum o sadecr int parasıydı sanırım birde alttan geçen yazları iyi okumak lazım. Dediğim gibi vşdeoyu izlemedm.
Sen deyince baktım Ktv diye bir vergi varmış 9 lira onu fiyata dahil etmedik demişler.Bu arada taahhütü bozup çıkmak isterseniz iyi geçiriyorlar bilginiz olsun.
-
zalimadam bunu yazdı
uyduyu sadece 10 tl ucuz olsun diyemi attılar. ben yarı yarıya düşer sanmıştım
uydunun olayı yaza doğru çıkacakmış. Yarı yarıya düşür fiyatları diyolar.
sınırsız olup 50 gb akk ? bi bıkmadılar milleti sikmekten.
-
Adana da olanlar için 25 mbps internet (10 gb akn ) 39 TL. Sadece yarın öğlen 12'ye kadar. PM kadar uzakta. Akn si az ama fiyat iyi. Yeni paketlerle görüşmek üzere :D
-
Kablo tv ücretiyle 46 Tl 'ye denk geliyor. Modem'i peşin alamıyosun Mecbur taksit yapacakmışsın. Yada gidip netten alacakmışsın.
-
ttnet kullanan kaldı mı yahu ? :)
-
D-Smart net ile sözleşmem bitmişti, 1yıl uzattım 59 tl den 32 tl düşürdürler..(8 mbit-- 50 gb AKK) D-Smart net kullanıcısı varsa ve memnunsa sözleşmeyi uzatmasını öneririm..
-
Ankara'dayım. 2 yıllık taahhütüm şubatta doldu. Bugün bana taahhütlü kampanya satmaya çalışanlara sövdüm. Kablonetin taahhütsüz seçenekleri yok mu? Bilen ?