folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Uydunet 10 Megabit Sınırsız 32 Tl - 50 Gb Akk

Uydunet 10 Megabit Sınırsız 32 Tl - 50 Gb Akk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

1 sene taahhütlü fiyatı bana göre uygun.TTnet gibi akarı kokarı yok.Modem tarifeye ek ayda 5 lira demişler 40 lira geliyor işte ortalam aylık.Birde televizyon aboneliği var onda da National Geographic, Discovery Channel gibi belgesel kanalları var tam şahane.

https://www.facebook.com/photo.php?v=768609253151706

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

edit

u235 tarafından 13/Mar/14 20:49 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Videoyu izlemedm ben bi  kaç ay önce sormştum o sadecr int parasıydı sanırım birde alttan geçen yazları iyi okumak lazım. Dediğim gibi vşdeoyu izlemedm.

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

uyduyu sadece 10 tl ucuz olsun diyemi attılar. ben yarı yarıya düşer sanmıştım

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

Videoyu izlemedm ben bi  kaç ay önce sormştum o sadecr int parasıydı sanırım birde alttan geçen yazları iyi okumak lazım. Dediğim gibi vşdeoyu izlemedm.

Sen deyince baktım Ktv diye bir vergi varmış 9 lira onu fiyata dahil etmedik demişler.Bu arada taahhütü bozup çıkmak isterseniz iyi geçiriyorlar bilginiz olsun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

uyduyu sadece 10 tl ucuz olsun diyemi attılar. ben yarı yarıya düşer sanmıştım

uydunun olayı yaza doğru çıkacakmış. Yarı yarıya düşür fiyatları diyolar.

sınırsız olup 50 gb akk ? bi bıkmadılar milleti sikmekten.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Adana da olanlar için 25 mbps internet (10 gb akn ) 39 TL. Sadece yarın öğlen 12'ye kadar. PM kadar uzakta. Akn si az ama fiyat iyi. Yeni paketlerle görüşmek üzere :D

www.kadirozdemir.net @kadirozdemirnet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    b0rd0
    b0rd0's avatar
    Erkek

Kablo tv ücretiyle 46 Tl 'ye denk geliyor. Modem'i peşin alamıyosun Mecbur taksit yapacakmışsın. Yada gidip netten alacakmışsın.

Kalbim Kadar Yazabilsem de Ömrüm Kadar Severim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

ttnet kullanan kaldı mı yahu ? :) 

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

D-Smart net ile sözleşmem bitmişti, 1yıl uzattım 59 tl den 32 tl düşürdürler..(8 mbit-- 50 gb AKK) D-Smart net kullanıcısı varsa ve memnunsa sözleşmeyi uzatmasını öneririm..

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Ankara'dayım. 2 yıllık taahhütüm şubatta doldu. Bugün bana taahhütlü kampanya satmaya çalışanlara sövdüm. Kablonetin taahhütsüz seçenekleri yok mu? Bilen ?

Errare Humanum Est
Toplam Hit: 1592 Toplam Mesaj: 14