Uydunet Kullanan Varmı Ve İyimi ?
-
musti744 bunu yazdı:
-----------------------------
bunun uyduyla havayla işi yok kablonetin adını uydunet yaptılar bance adsl ye 5 basar ben kulanıyom 19 ytl sınırsız
-----------------------------hea yokmuş ben de bunları bi adam sandıydım koyacan eve çanağı takıl babam takıl.. nerdee.. rus mus taciz edilmez bunla..
-
musti744 bunu yazdı:
-----------------------------
bunun uyduyla havayla işi yok kablonetin adını uydunet yaptılar bance adsl ye 5 basar ben kulanıyom 19 ytl sınırsız
-----------------------------süresi varrmı onun kampanyalımı yani 3 ay kullanacaksın gibimi yoksa normal olarak mı
-
bende uydunet alcam yeter millettten kablosuz otlandıım
-
bende merak ettim ya bi kaç defa duymuştum da tarifeleri hakkında falan hiç bir bilgim yok sistem nasıl onu da bilmiyorum bildiğin çanak anten gibi bir şey den mi interneti kullanıyoruz nasıl ?
-
Ben valla kapattırıp buna geçicem kullananların yorumlarını dinledim ttnet den iyi diyolar.Bu kampanyayla 3 ay sınırsız 1mbps yi 19 ytl ödüyosun 3 ay sonra 39 ytl'ye dönüyor.Ayrıca modemi bedava veriyorlar.Bağlantı ücretide almıyolar.Bunun çanakla ilgisi yokmuş.Nasıl kablotv kabloyla geliyosa ordan bi tane daha kablo çekilip modeme bağlanıyomuş.Ttnet e 49 ytl vereceğime daha sağlıklı uydunet'i alır 39 ytl veririm daha iyi..
Toplam Hit: 6632 Toplam Mesaj: 16