folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uydunet Kullanan Varmı Ve İyimi ?

Uydunet Kullanan Varmı Ve İyimi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

musti744 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bunun uyduyla havayla işi yok kablonetin adını uydunet yaptılar bance adsl ye 5 basar ben kulanıyom 19 ytl sınırsız

hea yokmuş ben de bunları bi adam sandıydım koyacan eve çanağı takıl babam takıl.. nerdee.. rus mus taciz edilmez bunla.. 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

musti744 bunu yazdı:
    bunun uyduyla havayla işi yok kablonetin adını uydunet yaptılar bance adsl ye 5 basar ben kulanıyom 19 ytl sınırsız

süresi varrmı onun kampanyalımı yani 3 ay kullanacaksın gibimi yoksa normal olarak mı 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    bende uydunet alcam yeter millettten kablosuz otlandıım

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyT
    AyT's avatar
    Erkek
    bende merak ettim ya bi kaç defa duymuştum da tarifeleri hakkında falan hiç bir bilgim yok sistem nasıl onu da bilmiyorum bildiğin çanak anten gibi bir şey den mi interneti kullanıyoruz nasıl ?

Fuck you, you fucking fuck
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Ben valla kapattırıp buna geçicem kullananların yorumlarını dinledim ttnet den iyi diyolar.Bu kampanyayla 3 ay sınırsız 1mbps yi 19 ytl ödüyosun 3 ay sonra 39 ytl'ye dönüyor.Ayrıca modemi bedava veriyorlar.Bağlantı ücretide almıyolar.Bunun çanakla ilgisi yokmuş.Nasıl kablotv kabloyla geliyosa ordan bi tane daha kablo çekilip modeme bağlanıyomuş.Ttnet e 49 ytl vereceğime daha sağlıklı uydunet'i alır 39 ytl veririm daha iyi..
Toplam Hit: 6632 Toplam Mesaj: 16