Uydunet Şoku
-
hacı adamların aile koruması güvenli internet gibi bir zımbırtıları var sen onuda aktif etmişsin belli ki.Aç bir telefon kapattır.
Bak birde para veriyorsun engellesinler diye :P
-
uydunet kullanıyorum vtunnel dahil bi cok site denedim kısıtlama yok . aile filtresi aile koruması gibi bir paket almış isen ondan olabilir.
-
hocam şöyle ki, temiz internet diye bi servisleri var, istersen açtırıyorsun bazı siteler engelli oluyor, kendin de site ekletebiliyosun.bulunduğun ofiste öyle birşey olmalı.
-
DarkF4Te bunu yazdı:
-----------------------------
hacı adamların aile koruması güvenli internet gibi bir zımbırtıları var sen onuda aktif etmişsin belli ki.Aç bir telefon kapattır.
Bak birde para veriyorsun engellesinler diye :P
-----------------------------bak adam çözdü olayı :D
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
burakbet bunu yazdı:
EfEkSiYoN bunu yazdı:
burakbet bunu yazdı:
ben de uydunet kullanıyorum bende vtunnel açık ?:S
-----------------------------bana özel bi engelleme mi nasıl ya .S
-----------------------------hocam diğer sitelerden yaz bakim bi kaç tane hem ben hem de başka arkadaşlara deneteyim öyleyse sorun sendedir diye düşünmekteyim?
xhamster.com boxerdergisi.tv v.s v.s .... .S
-----------------------------hergün mutlaka girerim. cekirdeği yanıma alır saatlerce izlerim. uydunetliyim. :D
-
hocam ttnetin aile koruma filtresi gibi uydunetin de böyle bir hizmeti olabilir ve şirketiniz bunu kullanıyor olabilir.Yoksa kendi kafasına göre engellemesinin mantık çerçevesinde açıklaması yok.
-
kıymetini bilin uydunetinizin