Uydunete Geçiyoruz,Kullanan Var Mı
-
Arkadaslar evdeki teli falan kapatıyoruz uydunete geçiyoruz 1 mbps sınırsıza.Sizce kaliteli mi bu zımbırtı.Daha önce kullandınız mı.Evde 2 pc var.
-
izmir / yakın bir arkadaşım geçti sıkıntı yok eğer hat varsa sokakta.smiledan yada digerlerinden ekstra bir fark göremedim ama.Sorun yaşamadı yanı.
-
Kızılayda uzay kafe geçti, bağlantının sık sık bakım için kesildiğini duyduk...
-
ben 4 yıldan beri kullanıyorum 1 kere sorun yaşadım onda da aradım hemen olayı çözdüler .Ayrıca switch taktınmı kac pc kullanıcaksa kullanıyor :)
-
ByFox bunu yazdı:
-----------------------------
ben 4 yıldan beri kullanıyorum 1 kere sorun yaşadım onda da aradım hemen olayı çözdüler .Ayrıca switch taktınmı kac pc kullanıcaksa kullanıyor :)
-----------------------------sen nerde oturuyordun hocam.Adamlar ankarada baglatmıs kalitesiz diyorlarmıs :|
1 mbps 36 lira banada cok kaliteli gibi gelmedi ama bakıcaz
-
ben kullaniyrm 6 aydir suana kadar hic problem yasamadim.
-
hocam ben ankarada 1.5 sene kullandım 1 kere bile sorun olmadı. ama modemini alacaksan kablosuz modem al, kablolu modemde router yok switchden en fazla 2 bilgisayar girebiliyor
-
bayzin bunu yazdı:
ByFox bunu yazdı:
-----------------------------sen nerde oturuyordun hocam.Adamlar ankarada baglatmıs kalitesiz diyorlarmıs :|
1 mbps 36 lira banada cok kaliteli gibi gelmedi ama bakıcaz
-----------------------------Gaziantepte oturuyorum.TTnetten kaliteli Ankaradaki sorun istisna olabilir.
-
Statik ip olmasa bende geçiş yapacam ama statik ip ne yazık ki :(
-
Teknik servisi ttnete göre çok iyi.Arıyosun çat geliyorlar nolursa.TTnetteki gibi 1 mbit deyip 50 kb/sn lik hız vermiyorlar.1 mbitse 130 u görüyorsun.
-
ben de ttneti kapadım, yarın bağlamaya gelicekler Uyduneti. Hatları komple fiber olduğu için TTden kesinlikle daha iyi olacağını düşünüyorum.
@bayzin hocam telefon işini ne yaptın? cep tel. falan mı kullanıcaksın?