Üyelerime Kendi Alan Adımla Gmail Tabanlı Mail Dağıtmak İstiyorum (Yardım)
-
outlook üzerinden veremiyormusun ki şirketlerde hep outlook kullanılır herkesın pc sındede vardır ....@bilmemne.com yinede aynı hesaba gelmıyomu gmail yada hotmaille nıye ugrasıyorsun kı bı bunu araştır derim
-
SoloTurk bunu yazdı:
-----------------------------syklops bunu yazdı:
-----------------------------konu dışı
sitene girince dedim FBI sitesine mi girdim, böyle mavi arka plan falan ama, içerigine ne yapıyorsun merak ettim, aç şu siteyide bir bakalım neymiş ne değilmiş
-----------------------------Bu baskıyla yaşıyorum hocam :| İnsanlar kaliteli şeyler bekliyorlar. Ekibim, zamanım ve imkanlarım çok kısıtlı. İnşallah beklenen kaliteye ulaşabiliriz :|
-----------------------------evet çok sağlam bir kurumsal konsept oluşturulmuş :D
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------SoloTurk bunu yazdı:
sitene girince dedim FBI sitesine mi girdim, böyle mavi arka plan falan ama, içerigine ne yapıyorsun merak ettim, aç şu siteyide bir bakalım neymiş ne değilmiş
-----------------------------Bu baskıyla yaşıyorum hocam :| İnsanlar kaliteli şeyler bekliyorlar. Ekibim, zamanım ve imkanlarım çok kısıtlı. İnşallah beklenen kaliteye ulaşabiliriz :|
-----------------------------evet çok sağlam bir kurumsal konsept oluşturulmuş :D
-----------------------------%100 bilemeyeceğim olayı ama "we are ceo of ourselves" kulağımı tırmaladı. "Ceo(s)" tarzı bişi olması lazım sanki
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------SoloTurk bunu yazdı:
-----------------------------%100 bilemeyeceğim olayı ama "we are ceo of ourselves" kulağımı tırmaladı. "Ceo(s)" tarzı bişi olması lazım sanki
-----------------------------@Holyzone Teşekkür ederim kardeşim :)
@gkhn759 Slogana çok takılma kardeşim. "Biz kendimizin patronuyuz!" projesi bu. İngilizce olarak We are ceo of ourselves da dersin we are ourselves' ceo da dersin we are ceo on ourself de dersin. önemli değil o :) Bu proje bir nevi köklü üniversitelerde şirket gibi çalışan öğrenci kulüplerinde kök salmış öğrencilerin, başkalarına imkan sağlamaması, geçit vermemesi ve koltuğunu bırakırken bile kendinden birini yerine getirmesi gibi durumlara tepki niteliğinde ortaya çıktı. Bir şeyler yapmak isteyen, geleceğine sosyal olarak katkıda bulunmak isteyen öğrenlere kurumsal bir platform oluşturma çabası güdüyorum. O kadar kaliteli olmalı ve çalışmalıyız ki, kişisel gelişime olanak sağlayan değerli büyükler, öğrenci kulüplerinden önce bize fırsat tanısın. Milyon projemiz var ama platformda fırsat verilmediği için böyle bir yol deniyoruz. Biz bunu yaparken bütün öğrencilerin bu nimetlerden faydalanmasını istiyoruz. Biz kimsenin ayak takımı değiliz! Öğrenci kulüplerinde ayak işleri yapmaktansa kendimin patronu olurum daha iyi!
-
herkes gmailden kendine hesap acsin sen emailleri hosting uzerinden ac ve onlarda gmail uzerinden pop3 veya imap olarak emaillerine eklesinler.
-
bence hotmail kullan 500 adet veriyor. ben kullanıyorum şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım
-
Way arkadaş ! Önceden google 50 tane veriyordu bedavadan. Şimdi 10 a düşürmüş. Aslında bu işin en kalitelisini google yapıyor. Ama bedavası fazla olanın albenisi var. Mesela hotmail. 500 tane bedava az değil kardeşim. Bi süre hotmail kullan bence...
Ben farklı bi proje için gmail apps kullanıcam. Tek mail veya en fazla 3 mail için 25 gb kapasite. Senelik 60 $ gibi bişey ama harika oluyor....