Uygun Bir Tarife Arıyorum (GSM)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Sayın Müridler,

An itibariyle 10000 sms olayına nokta koymak istiyorum. Whatsapp çok daha hızlı duruyor. Tek sıkıntı köye gittiğimde çekmeme ihtimali var 3G'nin. Ondan ötürü konuşma + internetli bir paket arıyorum. Şuan avea'dayım ama uygun olursa diğer operatorlere de geçebilirim.
     Yalnız whatsapp ve facebook için kullanacağımı düşünürsek, yurtta ve okuldayken wifi olduğunu düşünürsek ne kadar internet gerekir? önerebileceğiniz uygun tarife var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

1 gb yeter hocam avea da 500 dk (heryone )  1000 sms ( heryone ) ve 1 gb ınternet 23 tl varmı bu kampanya sor bı hocam faturasız hemde cok ıyı 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı

1 gb yeter hocam avea da 500 dk (heryone )  1000 sms ( heryone ) ve 1 gb ınternet 23 tl varmı bu kampanya sor bı hocam faturasız hemde cok ıyı 

Sanırım yıkılan paket'i diyorsun hocam 19 lira 1000dk 1000sms 1gb

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

1 gb netli vodafone ayda 25 lira gibi bir tarife varmı beyler banada lazım. sms arama öenmli değil

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sınırsız internet arıyorsan PttCell'den şaşma hocam.Avea veriyor altyapıyı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Sayın müridler

İki paket arasında kaldım sizce hangisi daha uygun ?

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/KafamaGore500

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/19TLYikilanPaket

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Avea Woops çıkmış hocam bi bak istersen buda güzel :

http://forum.donanimhaber.com/m_85648380/tm.htm

Her yöne 500 dakika, her yöne 5.000 SMS, 2 GB’lık her şey dahil paket ayda 28 lira.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Avea Woops çıkmış hocam bi bak istersen buda güzel :

http://forum.donanimhaber.com/m_85648380/tm.htm

Her yöne 500 dakika, her yöne 5.000 SMS, 2 GB’lık her şey dahil paket ayda 28 lira.

30tl ye her yöne 500dk 5.000 sm 1 gb net kullanıyorum buna geçtim 7 tl cepte kaldı :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

bu bi seferlik 23 değil de mi bundan sonra hep 23 olacak ?

Edit: Woops'a üye olmak için 25 yaştan küçük ol diyor hat benim üzerime değildi vermedi :S

Edit2: hattı üzerime almak istediğimde hat sahibi ile birlikte gittim ve 53 lira istedi şerefsiz aveacılar. Şimdi baktım netten ücretsizmiş. Kimlik fotokopisiyle olur diyor.

uLtRaLoVeR tarafından 01/Oca/14 21:29 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

49 tl 2 gb internet 1000sms 1000dk her yöne Vodafone+Ev iş sınırsız. Red Classic. + her hafta gün saat derdi olmadan 1 bilet alana 1 bilet bedava kafadan burdan tarifenin parası çıkıyo :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    uLtRaLoVeR bunu yazdı

bu bi seferlik 23 değil de mi bundan sonra hep 23 olacak ?

Edit: Woops'a üye olmak için 25 yaştan küçük ol diyor hat benim üzerime değildi vermedi :S

Edit2: hattı üzerime almak istediğimde hat sahibi ile birlikte gittim ve 53 lira istedi şerefsiz aveacılar. Şimdi baktım netten ücretsizmiş. Kimlik fotokopisiyle olur diyor.

30 yasindayim...

Once 7 ile 25 yas arasinda bi akrabanin tc kimligini 4545 e yolla , ardindan woops yaz 4545 e yolla ...

Sonra SUPER PAKET yaz 4545 e yolla ...

Aynisini simdi yaptim...

Sonuc :

Tebrikler! Super Firsat Paketi ile 23 TL'ye 30 gun boyunca yurtici heryone 500 dakika, yurtici heryone 5000 SMS ve 2 GB cepten interneti rahat rahat kullanabilirsin.

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 2615 Toplam Mesaj: 28