Uygun Fiyat Yüksek Kalite Giresun Fındığı - İstanbul Elden Teslim
-
oliWeR bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıoliWeR bunu yazdı
x
xBen netten fiyata bakmadım dün kuruyemişçide gördüm 40 küsür lira idi. Her malın mutlaka bir alıcısı vardır tabiki mutlaka senin bu ürünü de birileri alacaktır ama bence kabuklu fındığın kilosuna bu gün 25 lira vermek saçma. Gerçi bana göre gidip bi kahveye 20 lira vermek de saçma ya neyse.
Peymanın ürünü ile Malatyadan (bir marka) 'ın ürünü aynı değil.
Ben size İsviçreye gönderilen, Nutellanın kullandığı fındığı satıyorum.
Yukarıda da gösterdim. Borsanın Giresun fındığına verdiği fiyat tüm illere verilen fiyatttan her zaman fazladır. Tüm türkiye de en çok fiyat Giresun fındığına verilir.
Ben sana Iphone veriyorum sen bana ama Samsung da aynı işi yapıyor diyorsun.
Bu arada kısa zamanda fiyatta bir güncellemeye gidilecek.
:)
zeybekustasi tarafından 27/Kas/16 12:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Fiyatta değişikliğe gideceğin zaman kargo dahil fiyatı verince, kargosu olmayan şekilde de bir fiyat ver bence.
İstanbul içi olanlar gelir elden alır belki. Niye kargoya o parayı versin ki insanlar.
-
Findik tuccarinin ureticiden aldigi fiyat o listedeki fiyat. 10-12 tl arasinda fiyat.
15 tl kargo haric guzel bi fiyat olur. Kargo isini bilmem. Findiga para vermedim hic bahceden cikiyor bizim.
Yazin bahcede calisacak varsa topladigi findigin yarisini verebilirim. ekolojik turizm adi altinda milleti tarlada calistirip ustune para alanlarin yaninda cazip bi teklif degerlendirin gencler :)
-
merhaba, 3kg kargo hariç ne kadar?
-
osmansan bunu yazdı
75 :D
-
do_som bunu yazdıosmansan bunu yazdı
1 kg : 25 Tl
2 Kg : 50 Tl
3 Kg : 75 Tl
4 Kg : 100 Tl :)
Ayrıca Acayip pazarlama yapmışsın valla :) Nutella çalışanları sizin bahçeden fındık topluyormuş gibi canlandı gözümde :)
-
blackmir bunu yazdıdo_som bunu yazdıosmansan bunu yazdı
1 kg : 25 Tl
2 Kg : 50 Tl
3 Kg : 75 Tl
4 Kg : 100 Tl :)
Ayrıca Acayip pazarlama yapmışsın valla :) Nutella çalışanları sizin bahçeden fındık topluyormuş gibi canlandı gözümd
Şuan kargo işini ayarlamaya çalışıyorum. Alacaksanız fiyatta bir indirim yapalım.
Zamanım olsun konuyu güncelleyeceğim.
-
orduda ki fındık tarlalarımız olmasına ragmen 1 kg fındıgımız yoktur nedeni aileden fındık tarlaları ile ilgilenen yok bir akrabaya ücretsiz sen ilgilen fındıkta senin olsun demişler adamın geçim kaynagı bizim tarlalar oldu beleşe tarla işletiyor simdi şu fındık muhabbetinden sonra acıdım la kendime :)
-
Fiyatta bir güncelleme oldu mu?
-
15 liradan satıyorum elimdeki fındığı.
10 kilo civarı alacak olursa @tosun un kampanyası ile ucuza gelecektir.
Not: Fındık 2015 mahsulüdür.
Şuan elimde başka işlerim var elimden çıksın diye bu fiyata yolluyorumnyeni konu açarsam bu fiyatı düşünmüyorum pek.
2016 mahsulu 25 liradır. Aralarında çok fark yok. Detay almak isteyen numaramı istesin konuşalım.
zeybekustasi tarafından 05/Ara/16 13:20 tarihinde düzenlenmiştir