Uygun Fiyata Dişçi Aranıyor
-
zeybekustasi bunu yazdı
Selamlar,
Çekim / dolgu / kanal / implant baya bir iş var ağzımda.
Bunları uygun fiyata ve titizlikle yaptırabileceğim diş hekimi arıyorum.
Mevcutta emekli sandığım var devlet hastanelerinde durum nedir bilemiyorum. Bir kısmı devlette bir kısmı özelde yaptırmak istiyorum. Şuan prosedür nasıl işliyor acaba bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler.
Hangi ildesin? Pm ile tüm sıkıntını anlat tek tek fiyat vereyim
-
zeybekustasi bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Selamlar,
Mevcutta emekli sandığım var devlet hastanelerinde durum nedir bilemiyorum. Bir kısmı devlette bir kısmı özelde yaptırmak istiyorum. Şuan prosedür nasıl işliyor acaba bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler.
sigortan yok mu senın , calıstıgın yerden ? dıs hastanelerıne ya da unıversıte hastanalerıne , gıt ozel her turlu boku yapıyor standart kanaltedavısı yapıyor bır boka yaramıyor.
1000 TL diş limiti var başka bişi yok.
Ağzı komple tadilata almak gerekiyor. Vakit bulupta yazdıklarınıza cevap veremedim kusura bakmayın.
normal sgk sıgortan yık mu hacı bankada calısmıyormusun sen
-
hipokondriyak bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Selamlar,
Teşekkürler.
sigortan yok mu senın , calıstıgın yerden ? dıs hastanelerıne ya da unıversıte hastanalerıne , gıt ozel her turlu boku yapıyor standart kanaltedavısı yapıyor bır boka yaramıyor.
1000 TL diş limiti var başka bişi yok.
Ağzı komple tadilata almak gerekiyor. Vakit bulupta yazdıklarınıza cevap veremedim kusura bakmayın.
normal sgk sıgortan yık mu hacı bankada calısmıyormusun sen
Emekli sandığım var hocam. Ayrıca özel sigorta var işte 1000 tl özelde yaptırabiliyorsun kalanı devlette.
-
crafty bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Selamlar,
Teşekkürler.
Hangi ildesin? Pm ile tüm sıkıntını anlat tek tek fiyat vereyim
Yazacağım hocam