Uygun Fiyata Fındık Satsam Kim Alır ?
-
Bende bu işi yapıyorum arkadaşlar fiyatlar
Kabuklu elenmiş: 12
Naturel: 25
Kavrulmuş ise: 30tl
Kg fiyatlarıdir miktar ve ambalaj şekli değişirse fiyatta değişim olur
-
Tahfındık.com diye bi site hiç fena olmaz
-
Haftaya 2kg alayim hocam. Kabuksuz, kavrulmuş.
-
Aslında mantıklı iş. Her yıl bizimkiler ortalama 600-700 kilo giresun fındığını aman zam gelir diye tüccarda bekletip, zaman gelmeyince 11 liradan satıyorlar.
Aslında kırıp, kavurup paketleyip satılsa çok güzel kar olabilir ama ne ailem nede ben uğraşmıyoruz..
saposcol tarafından 16/Nis/16 13:51 tarihinde düzenlenmiştir -
trubulans bunu yazdı
bu fiyat normal. şuan tüccar piyasa ile aynı
-
Bana da pm atar mısın?
-
hocam kavrulmuş kabuksuzun fiyatı mı 16-20 arası olan ben bişi anlamadım bu işten.
-
trubulans bunu yazdı
hocam nere findigni satiyorsun bati karadeniz vya karisisik (sivri kara karisik) satiyorsun bence bide randumanini soyler misin ? suan koyde gubre atiyorum merkeze dondugumde yanit verecegim. bu arada ben Giresun findigi satiyorum cok fazla ic piyasada ucuza bulunmuyor. cogu gemiyle yurtdisina gidiyor izmirde filan satilan findikla cok fazla duzenbazlik yapildigina sahit oldum.
zeybekustasi tarafından 16/Nis/16 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıtrubulans bunu yazdı
hocam nere findigni satiyorsun bati karadeniz vya karisisik (sivri kara karisik) satiyorsun bence bide randumanini soyler misin ? suan koyde gubre atiyorum merkeze dondugumde yanit verecegim. bu arada ben Giresun findigi satiyorum cok fazla ic piyasada ucuza bulunmuyor. cogu gemiyle yurtdisina gidiyor izmirde filan satilan findikla cok fazla duzenbazlik yapildigina sahit oldum.
Ustad kavrulmuş Giresun kalite yağlı fındık olur diğerleri zar atmaz çünkü. Naturel olarakta 13-15mm levant Trabzon yöresinin fındığı. Kabuklu ise 18+ fosa...
-
yazipcikacak bunu yazdı
Bana da pm atar mısın?
Pm dedik.