Uygun Fiyata Kamp Malzemeleri Bulabileceğim Bir Site ?
-
Başlıkta belirttiğim gibi uygun fiyata kamp malzemeleri; çantasıymış, tulumuymuş vs. bulabileceğim bildiğiniz güvenilir bir internet sitesi var mı ?
-
GusFring bunu yazdı
Başlıkta belirttiğim gibi uygun fiyata kamp malzemeleri; çantasıymış, tulumuymuş vs. bulabileceğim bildiğiniz güvenilir bir internet sitesi var mı ?
http://www.decathlon.com.tr/
-
Facebookta 2 el satis yapilan sayfalar var, 1-2 kez bazen hic kullanilmamis urunleri piyasanin yuzde 30 altinda (bszen daha fazla) fiyatacalabilirsin. Mesrla ben gerber 130 140 tl fiyat cekilen cakiyi kullanilmamis 45 tl ye aldim. 200250 tl lik tulumlar 150 filan.
Ayrica istanbuldaysan karakoydeki outdoor magazalarina git pesinde zaten yuzde20 indirim yaptirirsun ( kdv dusuyorvfissiz) ustune pazarlik yap
-
ben decathlon calısanıyım hocam arkadasın verdıgı sıteden bak aklına bır soru takılırsa sorarsın bana
-
-
teşekkürler hocalar bir göz atayım
-
Profesyoneller, Decathlondan uzak durun derler. (Nedendir bilmem)
-
kazasker1 bunu yazdı
Profesyoneller, Decathlondan uzak durun derler. (Nedendir bilmem)
Çünkü decathlon, bir kaç tane proff üretici ile çalışır onun dışında işi bilmezseniz orada çok kazıklanırsınız.
Benim gözümle dec'ten alınacak malzemeler 3-5 tir.
Onlarıda gidip alırım zaten.
Diğer türlü kesinlikle alışveriş edilmemelidir, sanki ürünlerin hepsi teşhir malıdır.
Bu işlerin membağı istoç.
Gideceksin 2. ada'ya kapacaksın hepsini. -
hocam bildiginiz söyle bi kamp çadırı var mı? iskeleti hafif ve esnek.
üst kaplaması ve tabanı, su geçirmeyen ,yanmayan ve kolay yırtılmayan,
kurulması kolay olan, kapalı şekli çok hacim kaplamasın. ha var mi böyle bir ürün.?