Uygun Fiyata Programlama Kitabı Nerede Bulabilirim
-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------
adam programlamayla ilgilenmedim daha önce diyo, siz javadan başla diyosunuz. neyse hocam "her yönüyle c# sefer algan" kitabı bende var. on numara kitaptır. c# dan başlamanı öneririm. çok rahat bir ide' ye sahip ki bu çok önemli. (ben java çalışıyorum o ayrı:D)
-----------------------------benim için sefer alganın kitabı iyidir diyorsun ? yani hocam temelden anlatıyor heralde kitapda
-
abi halen kitaptan programlama öğrenilemeyeceğini savunuyorum.mükemmel kitap oalbilr.Hatta ve hatta kitap konusundaki bütün fonksiyonları, özellikleri belirtmiş olabilir.FAkat programlama ksımı ordna öğrenilmez.
projeler geliştir, internet mükemmel bi kaynak.Kitap , internet olmadığında unuttuklarını hatırlamak için tamamdır.Fakat sürekli projelerle uğraşırsan fazla birşey unutmazsın zaten
-
up up tavsiyede buluncaklar warsa diye
-
PCnet dergisi bu ayki sayısında,
web master El kitabı diye 100 sayfalık birşey veriyor, + moto bilmem ne diye orjinal dvd oyunu veriyordu Bilginize.
Pcnet dergisi + webmaster el kitabı + Dvd Oyun = 7 tl. -
The_Pilot bunu yazdı:
-----------------------------
PCnet dergisi bu ayki sayısında,
web master El kitabı diye 100 sayfalık birşey veriyor, + moto bilmem ne diye orjinal dvd oyunu veriyordu Bilginize.
Pcnet dergisi + webmaster el kitabı + Dvd Oyun = 7 tl.
-----------------------------reklam kokan hareketler bunlar.....