Uygun Fiyata Satılık Parça Kontor :)
-
merhaba arkadaşlar
turkcell parça kontor satıyorum 50 kontor 6 ytl 70 kontor ise 9 ytl.. turkcell kullananlar bilir 50 kontor 8.5 ytl ye satılıyor :) is bankası ve garanti bankasında hesabım var isteyen olursa pm atsın hesap numarasını yollarım para yattıktan sonra kontor cebinizde :)
-
avea satmıyomusun
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
avea satmıyomusun
-----------------------------süperşifre rules anlamadın galiba =)
-
avea var ancak onun fiyatı farklı onda 50 kontor 8 ytl
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------yascakucuk bunu yazdı:
avea satmıyomusun
-----------------------------süperşifre rules anlamadın galiba =)
-----------------------------ben anlamadım :|
-
slm hocam istediğimiz kadar parça kontör atabilecekmisin mesala 50 şu numaraya 50 başka numaraya bir günde kaç tane 50 kontör gönderebiliyorsun ve sadece 50 mi...
-
1,5 ytl için riske girmeye deymez birişikayetmimikyetçi olur al başına bela hangi tele gitmiş kont.buna aman derim hee parça kontör satıcısıysan o ayrı tabi
-
metalati bunu yazdı:
slm hocam istediğimiz kadar parça kontör atabilecekmisin mesala 50 şu numaraya 50 başka numaraya bir günde kaç tane 50 kontör gönderebiliyorsun ve sadece 50 mi...
hocam httımda 2000 civarı kontor var onları satıyorum bu ay 180 gelecek aydan itibaren 250 kontor gonderebilirim yani istediğin numaraya istediğin kontoru yollayabiyirim -
SeRDaR bunu yazdı:
1,5 ytl için riske girmeye deymez birişikayetmimikyetçi olur al başına bela hangi tele gitmiş kont.buna aman derim hee parça kontör satıcısıysan o ayrı tabi
hoca burda kimse kimsenin boğazına yapışmıyor al diye... 7 8 ytl içinde kimseye kazık atacak değilim... uzun zamandır hattımda biriken kontorleri satıyorum -
vodafone yok mu :)
-
ama hocam bankaya para yatırdığımızda para kesmiyormu bizden :S aklıma yatmadı benim açıksası.. tam bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim
Toplam Hit: 3779 Toplam Mesaj: 21