Uygun Fiyatlarda Cep Telefonu Önerileriniz ??
-
ericsson gh 688 her türlü ezer gerekirse stadyumda bile kullanıyosun acayip bişe kapkaççıların kafasına bile atarsın öle böle deil fiyat performans bakımından 10 veriyorum
-
nokia alma cok klasik oldu artık kalite gerci ama sony öneririm.
-
ewt nokia alma abi çok klasik oldu herkezde nokia war yani o kadar klasik herkezde olan telefon hiç alınırmı gerekirse çok az insanda war diye parayı basıp vertu alıcaksın değilmi CAMEL?
-
hacı alıcaksan iphone'nin çakmasını al güzel özellikleri var yani hemde karizma tlf baya kullanırsın anlıyacağın fiyatıda tuzlu değil 280 - 330 civar
-
6120 ile 6300 hoşuma gitti. çakma iphone pet hoşuma gitmedi. daha önce çakma çin malı çok şey kullandım pek ömrlü olmuolar bozulnca at çöpe oluo.
-
nokia n80 istermisin fiyatı 270 mil. ozellikleride deli bi bak istersen
-
Kadean bunu yazdı:
-----------------------------nokia n80 istermisin fiyatı 270 mil. ozellikleride deli bi bak istersen
-----------------------------
kardeş nakitim olsa alırdım ama nakit almıcam taksit forever -
Arkadaşlar yeniden konu açmamak icin bu konuyu hup lattım bende yeni Telefon alıcam N95 yada nN73 almayı düsünüyorum izmir de bu telefonların ucuz olanı yada kaçak olanı varmı bilenler yardım ederse bilgilendirirse Sevinirim Tesekurler
-
6300
-
ana bu konuyu ben zamanında açmıştım benim emektar konu herkese teşekkürler 2.el n70 aldım
Toplam Hit: 4551 Toplam Mesaj: 22