Uygun Fiyatlı Kampanyalı Laptop

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

acer'ın 5520G modelini aldım 2 sene kullandım tık demedi üstelik 15 000 km yol yaptım düşürdüm, acer'ın 5740g'sni kullanıyorum ekran kartı hataalı geldi onla uğrastım biraz simdi tık demiyor, aslında sana 500 liralık bir makina lazım ama film demişsın blueray izleyeceksen biraz bütceni geniş tut derim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

glaurung bunu yazdı:
    -----------------------------

acer'ın 5520G modelini aldım 2 sene kullandım tık demedi üstelik 15 000 km yol yaptım düşürdüm, acer'ın 5740g'sni kullanıyorum ekran kartı hataalı geldi onla uğrastım biraz simdi tık demiyor, aslında sana 500 liralık bir makina lazım ama film demişsın blueray izleyeceksen biraz bütceni geniş tut derim.

yok canım o kadar HD izliyim Blueray izliyim derdi bende yok. ya dediğim gibi oyun oynamam etmem. tek istediğim çok tırı vırısı olmayan güzel bişi. hızlı olsun kasılmasın yeter.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

uppp

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Papa_DoG
    Papa_DoG's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Papa_DoG bunu yazdı:

Dell toshiba Samsung Sony Apple Bu Markalardan Alabilirsin Saglam Kafani Agritmaz Asus Acer Hp uzak Dur tavsiye Sana yoksa kafanda 1 model Pm atabilirsin

toshiba ? sağlam ?

helal başka bişi demiyorum.

yemin edeirm toshiba alacağıma adı duyulmamış merdiven altı yapımı bişi alırım daha sağlamdır.

3 tane toshiba laptop kullandım gelmişini geçmişini..

kardeş emin ol toshibaların son serileri beton gibi 

Gerçek Düşünki İmkansızı Başar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

gençler ben atışın diye konu açmadım. sadece kampanyalı ucuz bişi ve istediğim ibi bir laptop ayda notbook önerin diye konu açtım lütfen marka model varsa link atın bütçemi ayarlim :|

Saygılar 

madem amacın sade film ve internete girmek , Teknosada Acer da %30 indirim var şuanda , bir bak derim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Filmleri yüksek kalite izliyorsan netbook önermem.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _OrioN_
    _OrioN_'s avatar
    Erkek

Peki oyun için önerileriniz neler maximum 2500 tl fiyatlı laptop almak istiyorum. Aldığım laptop asssasin's creed brother hood u , call of duty black ops u , pes 2011 i yani son çıkan tüm oyunları sorunsuz çalıştırabilecek..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Papa_DoG
    Papa_DoG's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:

Papa_DoG bunu yazdı:

Dell toshiba Samsung Sony Apple Bu Markalardan Alabilirsin Saglam Kafani Agritmaz Asus Acer Hp uzak Dur tavsiye Sana yoksa kafanda 1 model Pm atabilirsin

bu kadar emin konusmanın sebebi nedir , kulaktan duyma bilgiler mi yoksa gerçekten aldın kullandın da neyini begenmedin.

uzun zamandır notebook tamir ediyorum Hocam...

Gerçek Düşünki İmkansızı Başar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

_OrioN_ bunu yazdı:

Peki oyun için önerileriniz neler maximum 2500 tl fiyatlı laptop almak istiyorum. Aldığım laptop asssasin's creed brother hood u , call of duty black ops u , pes 2011 i yani son çıkan tüm oyunları sorunsuz çalıştırabilecek..

bunun için okadar fiyatta uçmana gerek de yok aslında :) 2000 liraya alacağın bi alette işini görür, tabi para var huzur var diosan başka :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _OrioN_
    _OrioN_'s avatar
    Erkek

:) yok para bol değil de ne bileyim 3-4 sene sorun çıkarmasın bana teknoloji sürekli gelişiyor tabiki de yani şunu demek istiyorum bu sene 1500 tl ye aldım pc yi pes 2011 yükledim çok güzel çalıştırdı pes 2013 ü çalıştırmazsa ne anlamı kalır o yüzden 2500 tl dedim

SAMSUNG RF511 CORE İ7-2630QM 2.0GHZ-6GB DDR3-750GB-2GB GT540M-15.6''-DVDRW-CAM-W7PRE

bu pc yi önerdiler benim de çok hoşuma gitti

Toplam Hit: 3863 Toplam Mesaj: 23