Uygun Fiyatlı Otomobil Seçimi
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------5000 tl ye araba alınmaz hocam... O arabayı üzerine alman falan 6000 - 6500 ü bulacak.
Ayrıca 20 küsür yaşında araba alıyorsun, ha bire arıza verecek ve yeni teknolojiden eser olmadığı için maliyeti yükselecek. Bu maliyete bir de uzayıp giden zaman sıkıntısı eklenecek.
Araba değil de başına bela alırsın. eğer durumun çok iyiyse 5000 e bir Ford Taunus 1975 model al. 10000 de sen harca orjinal klasik olsun.
-----------------------------ewet katılıyorum. bu fiyata o arabaları alma. elinde kalma ihtimalide var. şahin doğan filan bende sevmem ama bunları alman daha mantıklı. dedikleri gibi yedek parça ve ustası var. satmak istediğinde daha kolay satarsın
-
hacı albi reno yada şahin ne kasıyonki bu kadar yada reno flash al namıdiğer uçan teneke
-
hocam al sat yapıcaksan en kolay ve senı uzmıycek 205 1,4 gt olanlara bak derım motor olrak daha asasgısı senı kurtarmaz
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------hocam al sat yapıcaksan en kolay ve senı uzmıycek 205 1,4 gt olanlara bak derım motor olrak daha asasgısı senı kurtarmaz
-----------------------------Junior 'da olabilir. 7-8 liraya felan palio buldum bi kaç tane alınırmı ki acaba ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-orjinal-palio-83075689/detay/ -
mximus bunu yazdı:
-----------------------------MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------hocam al sat yapıcaksan en kolay ve senı uzmıycek 205 1,4 gt olanlara bak derım motor olrak daha asasgısı senı kurtarmaz
-----------------------------Junior 'da olabilir. 7-8 liraya felan palio buldum bi kaç tane alınırmı ki acaba ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-orjinal-palio-83075689/detay/
-----------------------------
Hocam araç 1200 motor benzinli ve taş çatlasa 70 beygir. Üstüne üstlük 2 kapı. LPG falan taktırmayı unut da benzinliyken bile nasıl bir verim alırsın düşündürür.
Bunu alacağına bir Renault Kangoo türü araç al. Dizel olsun, 70 beygir olsun uçar gider. Binlerce kat da geniştir. -
Sana kendi araçımı sunayım ..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-87-dogan-lux-92721160/detay
-
Crazy_OZan bunu yazdı:
-----------------------------Sana kendi araçımı sunayım ..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-87-dogan-lux-92721160/detay
-----------------------------İlanda yazmıssın ya 'hastasına' diye .İşte ben hastası değilim o modelin :)
Arkadaşlar rakam şuan 8000 Tl oldu varmı önerileri olan başka ?
-
mximus bunu yazdı:
-----------------------------Crazy_OZan bunu yazdı:
-----------------------------İlanda yazmıssın ya 'hastasına' diye .İşte ben hastası değilim o modelin :)
-----------------------------temiz bir twingo al, kliması olmasın üstü açılanlardan bak, yıkamaya sok üst üste bir kaç kere tentede sıkıntı yoksa iyidir. sonra radyatör alt hortumunu ve üst hortumunu kontrol ettir, helezonların standart yükseklikte olup olmadığına baktır, motorum kmsi 120 bine kadar alabilirsin twingoların motor ömrü 700.000 kmdir, direksiyonu elektrikli ve sürücü hava yastığı olan, 1.2 benzin 16v başka bir araç bulamazsın. yakıtı koklar, sürüşü zevklidir, kolay kolay yolda bırakmaz, park sıkıntın olmaz, 170 km ye kadar rahat çıkıyor hiç şüpen olmasın, abs lileri biraz pahalıdır ama olmasa da sıkıntı etmene lüzüm yok. debriyaj ve vites parçaları renault 9 grubuyla ortaktır yani yan sanayisi mevcut, sürerek ve iyice kontrol ettirerek temiz bir twingo bulursan ekonomik bir şekilde 2 3 sene kullanırsın, genelde de twingoların el değiştirme amacı daha büyük araç almaktır yani memnun olmayıp da satan bulamazsın.
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------hacı albi reno yada şahin ne kasıyonki bu kadar yada reno flash al namıdiğer uçan teneke
-----------------------------harbiden uçan teneke o flash yahu en son motoru bitti de 2.000 liraya verdim kapısını ayarlarsın camı bozulur camını ayarlarsın bilmem nesi bozulur parçasını bulamazsın kapıların kilitlerini değiştireyim dedim birinde ön sağ var birinde arka sol kilit eksikleri bulamazsın birşey yapamazzsın. 5 bine aldım 2 senede en az 10.000 masraf ettim en sonunda 2.000 lirya verdim kurtuldum hala oğlu motor ustasıydı artık getirme parasını ben vereceğim başka yere götür diyordu :) benden tavsiye eğer tamirci değilsen sakın ama sakın ucuz 20 yaşındaki arabaları alma başına bela olur yada çok zenginsen ucuz araba al tamirciler engin olsun :)
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------mximus bunu yazdı:
-----------------------------Crazy_OZan bunu yazdı:
-----------------------------temiz bir twingo al, kliması olmasın üstü açılanlardan bak, yıkamaya sok üst üste bir kaç kere tentede sıkıntı yoksa iyidir. sonra radyatör alt hortumunu ve üst hortumunu kontrol ettir, helezonların standart yükseklikte olup olmadığına baktır, motorum kmsi 120 bine kadar alabilirsin twingoların motor ömrü 700.000 kmdir, direksiyonu elektrikli ve sürücü hava yastığı olan, 1.2 benzin 16v başka bir araç bulamazsın. yakıtı koklar, sürüşü zevklidir, kolay kolay yolda bırakmaz, park sıkıntın olmaz, 170 km ye kadar rahat çıkıyor hiç şüpen olmasın, abs lileri biraz pahalıdır ama olmasa da sıkıntı etmene lüzüm yok. debriyaj ve vites parçaları renault 9 grubuyla ortaktır yani yan sanayisi mevcut, sürerek ve iyice kontrol ettirerek temiz bir twingo bulursan ekonomik bir şekilde 2 3 sene kullanırsın, genelde de twingoların el değiştirme amacı daha büyük araç almaktır yani memnun olmayıp da satan bulamazsın.
-----------------------------Teşekkürler bilgilendirme için,kafama yattı.Burdan sonucu yazıcam.