folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Uygun Yazıcı Tavsiyesi

Uygun Yazıcı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

Yazıcılardan anlayan arkadaşlardan bir tavsiye istiyorum..

günlük ortalama 5-10 sayfa çıkartacam..

kartuş  veya toner konusunda sıkıntı çıkarmıyacak yazıcı önerilerine açığım..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam ben beş kartuşlu Canon kullanıyorum. Genellikle bu markanın doldurulabilir orjinal kartuşları yok ama yazıcıya uyumlu doldurulabilir kartuşları harici olarak farklı firmalar tarafından satılıyor. Doldurulabilir kartuş aldıktan sonra sayfa çıktıları oldukça ucuza geliyor. Ben öyle yaptım :) Tavsiye edebilirim.

NOT: Yazıcıyı servise göndermeniz gerekirse üzerine orjinalleri takıp yollayın :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

http://www.biribenibitirsin.com/bitmeyen-kartuslu-yazicilar/6-depolu-bitmeyen-kartuslu-canon-mg3550-yazici-tarayici-fotokopi-wifili-beyaz-p31030

farkı renkleri de var. 19 liraya da istersen mürekkep seti alırsın 6000 civarı çıktı almıştım geçen sene. Wifi'li kablo derdi yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

http://www.biribenibitirsin.com/bitmeyen-kartuslu-yazicilar/6-depolu-bitmeyen-kartuslu-canon-mg3550-yazici-tarayici-fotokopi-wifili-beyaz-p31030

farkı renkleri de var. 19 liraya da istersen mürekkep seti alırsın 6000 civarı çıktı almıştım geçen sene. Wifi'li kablo derdi yok.

Arkalı önlü yazabiliyor mu hocam 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

Hocam bende Canon MG5250 var. Arkalı önlü yazma özelliği mevcut. Arkadaşın gösterdiği ürün için de, internetteki özelliklerine göre, var görünüyor.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

Ben hiç kullanmadım o özelliği bilmiyorum, arkaya yazdırcaksam elimle geri koyarım zaten mantığı basit.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

Ben hiç kullanmadım o özelliği bilmiyorum, arkaya yazdırcaksam elimle geri koyarım zaten mantığı basit.

tek tek koyması dert hocam alırsam dersler için alırım notlar için oda baya fazla bakalım araştırıyorum. başka bu fiyat bantında olan bitmiyen kartuşlu varmı yazıcı

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

4-5 ay önce aldım . 

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-E514-VE-BITMEYEN-KARTUS-SISTEMI-Marka-Tescilli-TURKIYEDE-ILK-BUYUK-TANKLI,PR-10951.html

gayet güzel .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

bu sitedenmi aldın... genellikle link verilirken bitmeyenkartus.com'dan veriyorlarda.

kartusu nekadara geliyor ve ortalama kaç sayfa yazdırabiliyorsunuz.. 

mrkps tarafından 10/Haz/15 21:36 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    mrkps bunu yazdı

bu sitedenmi aldın... genellikle link verilirken bitmeyenkartus.com'dan veriyorlarda.

kartusu nekadara geliyor ve ortalama kaç sayfa yazdırabiliyorsunuz.. 

evet bu linktekini aldım. hatta yorumum bile var .

ortalama 200-250 sayfa renkli siyah beyaz karışık basmışımdır şimdiye kadar (evde kullanıldığından pek kullanılmadı) . kartuşlarda azalma bile olmadı diyebilirim 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

biribenibitirsin genel olarak daha ucuz.

Muadil tonerlerde biri 80 lira iken biri 30 lira mesela, yani marka farkı var tamam ama yılda 10.000 üzeri çıktı alıyorum bir fark göremedim. 

MG3500 ile 7000'i gördüm sonra kartuşu tanımadı, ayrıca kartuş sorun çıkartırsa 50 liraya siyah 50 liraya da renkli alır üstünü deler boruları sokup kullanmaya devam edersiniz. 

Mürekkebi litrelik alırsanız bir süre sonra bedavaya çıktı almaya başlıyorsunuz

Toplam Hit: 1863 Toplam Mesaj: 14
yazıcı yazıcı önerisi