Uyku Apnesi Hakkında Bilgisi Olan Var Mı ?
-
suan evdeki misafirim 2 gundur arkadas uyku abnesi varmis nasil lanet bisdir ebemize zipladi bole horlama degisik sesler hayatimda gormedim sktirip gitsin kurtulim die bakiyorum yatiya gelmemesi icinde uyaricam harbi
-
Absolut bunu yazdı
suan evdeki misafirim 2 gundur arkadas uyku abnesi varmis nasil lanet bisdir ebemize zipladi bole horlama degisik sesler hayatimda gormedim sktirip gitsin kurtulim die bakiyorum yatiya gelmemesi icinde uyaricam harbi
misafir mi düşmanın mı bu nasıl laf
bende horlama filan yok. arkadaşın dediği mantıklı geldi bronşlar kapalıdır ondandır sanırım.
-
anlattığının aynısı bendede oluyor ara ara. ilginç bir şekilde sabah uyanıyorum yastık su gibi.
aile hekimine sorduğumda bir sebepten organların düzensiz çalışıyor olablir dedi devlete kontrole git dedi.
gitmedim ama araştırdığımda vucudunda rahatsız bir organ varsa veya kıl dönmesi varsa gece bir süreliğine ısıtma turuyormuş vücut.
mesela bende kan eksiklği var vucut ısısı düşünce gece kasılarak uyanıyorum bazen içim buz tutmuş gibi.
valla balatayı sıyırmadan asıl kaynağını bulmak lazım hastanede. bu yaşta tahtalı köye gitmeyelim mk.
-
zalimadam bunu yazdı
anlattığının aynısı bendede oluyor ara ara. ilginç bir şekilde sabah uyanıyorum yastık su gibi.
aile hekimine sorduğumda bir sebepten organların düzensiz çalışıyor olablir dedi devlete kontrole git dedi.
gitmedim ama araştırdığımda vucudunda rahatsız bir organ varsa veya kıl dönmesi varsa gece bir süreliğine ısıtma turuyormuş vücut.
mesela bende kan eksiklği var vucut ısısı düşünce gece kasılarak uyanıyorum bazen içim buz tutmuş gibi.
valla balatayı sıyırmadan asıl kaynağını bulmak lazım hastanede. bu yaşta tahtalı köye gitmeyelim mk.
şuan ki tek sorun öksürük ve soğuk algınlığı
gece gündüz farketmedi terlemede uykuda bir sıkıntı var ama anlamadım.
-
hacı o soğuk terlemeden uyanınca leş gibi kokuyorsan vucut bakterileri dışarı attığı içindir. hemen duş alıp iyi bir kahvaltı ile kurtulablirsin.
ben hasta olduktan sonra iyileşmeye yakında oluyor bazen. ama bir ibnelik varmı yokmu diye kesin git doktora bir araştırılsın nedir ne değildir diye.
ben kafaya koydum baktıracam çekap falan filan
-
Benim bir tanidigimda var bi kac defa misafirlige geldiler adam babamla sohbet ederken 2 dakika icinde uykuya daliyo oldugu yerde tehlikeli bisey araba felan kullanirken mazallah kaza fln yaparsin umarim degilsindir
-
Bes Yildir bende var sormak istediklerini bana Sor pmden