Uyku Bozuklugu Agiz Sapirtdatmasi
-
Merhaba hocalar
Uyurken horlayan, gezen, konusan, iseyen gordumde uyurken sanki yemek yiyormus gibi belirli aralıklarla agzindan ses cikaran birisivar. Yaklasik on senedir boyle. Internette tam bu dedigimle ilgili bilgi bulamadim. Bunu yazdigimda uyanip yemek yemenin zararlari var fakat bu anlattigim bizzat uyurken cikarilan ses. Cikaran kisi duymadigi icin rahatsiz degil fakat yanindaki uyanik ya da tam uyuyacaksa s.cti. bu mevzuyu bilen oneride bulunacak kimse var midir?
-
Arkadaşların dediğine göre bende aynı şeyi arada sırada yapıyorum. Farkettim ki hiç su içmediğim veya az su içtiğim yani susuz olduğum günler oluyor bu. Su içmeyi ihmal etmesin arkadaş.
-
ağzında lastik varmış gibi sesler çıkarıyor. 2 kişide denk geldim bende sabır gösterilecek bi durum değil.
ağız dişe görünsün bi belki bi hastalık yada eksiklikten kaynaklanıyordur.
-
Hocam su konusunda sknti yok deli gibide icse hic icmesede ayni.
Hocam agiz dis problemi midir. Mide veya baska bise olabilir mi. Yaklasik on senedir boyle. Hic doktor veya ciddi konusilmus bisey değil cunku ben haric kimse takmiyor.
-
ben onu sigaraya bağlıyorum gözlemlerimden ama alakasız olabilir :)
-
ben uyuyor taklidi yaparken yapıyorum öyle hep belki uyku taklidi yapıyordur :D
-
yurtta da öle bi arkadaş vardı
sadece ağız şapırdatsa iyi, üstüne bir de konuşmaya başlardı
ama ne dediği belli değil
konuşmasını biraz anlamaya çalıştıktan sonra
"bırak lan yalan atma!" derdim
uyanıp suratıma mal gibi bakardı, o bakışı hiçbir şeye değişmem
-
bu şapırdama olayı bende de varmış eşim söylüyor hatta o kadar ki oğlumda da var o da uykusunda tatlı tatlı şapırdıyor. Size ne lan bırakın şapırdayalım amk horul horul horlasak daha mı iyi :D en azından yarım saatte 5 saniye şapırdıyoruz :)
-
Uykunu düzene sokabilmen adına, bizzat kullandığım bir takviyeyi önerebilirim. Ağız şapırdatmasının temelinde ne var bilmiyorum ama belki derin uyku uyumadığın için oluyordur, dediğim gibi bu konuda bilgim yok.
Uyku sorunu yaşıyorsan ve saçma sapan kimyasallara bulaşmak istemiyorsan Kediotu adı verilen ve rahat bir uyku çekmende sana yardımcı olabilecek bitkisel bir kapsül kullanmanı öneririm. Dediğim gibi kendim de kullanıyorum + çalıştığım sektörden bir üründür.
Şurada mevcut
lordvader89 tarafından 01/Tem/14 10:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende dişlerimi gıçırdatıyorum, fakat bunun sebebi stress'e bağlı sürekli olmuyor bende, stressli yoğun bir gün geçirdiysem olmakta.
Arkadaş bu aralar stressli ise bundan kaynaklı olabilir.
-
ruyasinda emzik sesi cikaran gordum duydum hissetim ne kotu.gunlerdi