Uyku Hapı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

harbiden he :D ya devlet hastahanesine git söyle onlar verir uyuyamıyorum kafayı yiyorum vs :D

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------
    Benim denemediğim uyku hapı kalmadı. Doktoro gittim bunu iç uyumassan senin psikolojik tedavi görmen gerek dedi. Onuda içtim yine uyumadım hatta 2 tane veya 3 tane aynı ilaçtan atınca kafa yapıyo bana. Hatta onu bunu geç ben o ilaçla tütün karıştırıp kova bile içtim çok güzel kafa yapıyo. İlk başta atarax 25 gr ile başladım bişey yapmıyodu sonralarında çoğalttım dozajını ve gramını yine bişey yapmadı kafa yapıyo sadece bana psikolojik tedavi falan da görmek istemiyorum böyle iyiyim. Ayrıca sıcakta uyutsun demişsin sıcak zaten insanı mayıştırır uyutur :)=
    -----------------------------
    aahahahaha :D:D:F:F:F:F
    adam uyumuyor aq :D

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caliginous
    caliginous's avatar
    Erkek
    arkadaşım naçizane fikrimi verecek olursam sana remeron derim 1 saate istediğin şöför küt gider 30mg lık ilacı acı kahvenin yada 3 ü bir aradanın içine toz haline getirip karıştır içenin 1 saat içinde götünde pireler cirit atar :D

no lie
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    Remeron al çok kuvvetlidir.Antidepresandır.Adamı deli skmişe çevirir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    aldınmı lem bi hap ne aldın işe yaradımı. banada lazım uyuyamıyorum amk saat sabahın dördü olmuş

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    hacı adamda konuyu açmış unutmş başka post u yok xS başarılı oldu heralde tecavüz girişiminde xD xP

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 17149 Toplam Mesaj: 27