Uyku Hapı
-
harbiden he :D ya devlet hastahanesine git söyle onlar verir uyuyamıyorum kafayı yiyorum vs :D
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Benim denemediğim uyku hapı kalmadı. Doktoro gittim bunu iç uyumassan senin psikolojik tedavi görmen gerek dedi. Onuda içtim yine uyumadım hatta 2 tane veya 3 tane aynı ilaçtan atınca kafa yapıyo bana. Hatta onu bunu geç ben o ilaçla tütün karıştırıp kova bile içtim çok güzel kafa yapıyo. İlk başta atarax 25 gr ile başladım bişey yapmıyodu sonralarında çoğalttım dozajını ve gramını yine bişey yapmadı kafa yapıyo sadece bana psikolojik tedavi falan da görmek istemiyorum böyle iyiyim. Ayrıca sıcakta uyutsun demişsin sıcak zaten insanı mayıştırır uyutur :)=
-----------------------------
aahahahaha :D:D:F:F:F:F
adam uyumuyor aq :D -
arkadaşım naçizane fikrimi verecek olursam sana remeron derim 1 saate istediğin şöför küt gider 30mg lık ilacı acı kahvenin yada 3 ü bir aradanın içine toz haline getirip karıştır içenin 1 saat içinde götünde pireler cirit atar :D
-
Remeron al çok kuvvetlidir.Antidepresandır.Adamı deli skmişe çevirir
-
aldınmı lem bi hap ne aldın işe yaradımı. banada lazım uyuyamıyorum amk saat sabahın dördü olmuş
-
hacı adamda konuyu açmış unutmş başka post u yok xS başarılı oldu heralde tecavüz girişiminde xD xP
Toplam Hit: 17149 Toplam Mesaj: 27