folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uyku Hapi Lazim Öneri Lütfen :/

Uyku Hapi Lazim Öneri Lütfen :/

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan_ssl
    gokhan_ssl's avatar
    Erkek

rohypnol = bu ilaç daha doğrusu etken madde çok sakat bildiğin tecavüz hapı hiç bir eczacı vermez.

türkiye'de bir ihtimal elde edeceğin ilaç(sıvıdır suya karıştırsan farkına varılmaz); 

rivotril; içtinmi veya içirdinmi felç olursun 15 saat ama sana vermezler çünkü raporlu şizofreni hastalarına veriyorlar + olarak bu söylediğim ilaç tecavüz ilacıdır(date rape olayı) ilacı içtikten sonra maktül ne ilacı içtiğini hatırlar nede sonrasını kısa süreli hafıza kaybına ve şuur kayıbını yaşatır. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

gokhan_ssl bunu yazdı:
    -----------------------------

rohypnol = bu ilaç daha doğrusu etken madde çok sakat bildiğin tecavüz hapı hiç bir eczacı vermez.

türkiye'de bir ihtimal elde edeceğin ilaç(sıvıdır suya karıştırsan farkına varılmaz); 

rivotril; içtinmi veya içirdinmi felç olursun 15 saat ama sana vermezler çünkü raporlu şizofreni hastalarına veriyorlar + olarak bu söylediğim ilaç tecavüz ilacıdır(date rape olayı) ilacı içtikten sonra maktül ne ilacı içtiğini hatırlar nede sonrasını kısa süreli hafıza kaybına ve şuur kayıbını yaşatır. 

:D tecevuzmu olsun hocam :D tanıdık var en son deponun anahtarini araklar çalarim bigün laizm olur :)

Bozamaz Aramızı Yarasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    alkol kullanıyorsan en etkili uyku hapı ancak tesir eder o da benim bildiğim x'le başlayan latinceyi yalamış yutmuş bir insanın ancak adını ezbere yazabileceği bir hap ama reçeteye yazdırana kadar doktorun baya bi hap yazmış olması ve hepsinin ardından seninde bi işe yaramadı diyerek tekrar gitmen gerekiyor bana 4.randevumda vermişti önce fiziksel mekanızmayı daha sonra da iç mekanizmayı etkiliyen bir hap yani önce göz kapaklarının kaslarıyla şınav çekmiş gibi bir hal alıyor gözlerin hapı içtikten sadece yarım saat sonra gözlerini açık tutman mümkün değil daha sonra iç mekanizmada bir takım anlamadığım hadiseler bu oalydan hemen kısa bir süre sonra gerçekleşiyor gözlerin kapalı fakat bilincin yerindeyken birden leyla olup uyuyorsun 12 saat uykusuz uyutur daha 12 saatten erken kalktıgım olmadı onu alıpta ama adıı hatırlamıyorum işte yıllar önce kullanmıştım..

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    yogurt ye yogurt :):(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek
    Akşam yemeğinden sonra atarax at bir tane. Vücudunu taşıyamıyacak kadar uyuşunca kendiliğinden yatağa gidersin.
    Sepet gibi uyuyabilirsin. Panik atak ilacıdır kendileri ama uyku da yapar.

Özgür iradeydi şeytanım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

niko'nun dediği ilaç xanax gokhan_ssl'nin dediği ilaçta ona benzer bişi

niko'nun dediği gibi xanax iyi uyutur ama yeşil recete ister başka yolla eczaneden çıkışı yasaktır eczane kapatma sebebidir

gokhan'ın dediği haplar ise öyle felc eder nitelikte deildir ileri derecede parkinson yada anksiyete bozukluğu olan hastalar

kullanıyor vücudu uyuşturur sersemletir sen dediğimi yap Laroxyl al dediğim gibi kullan 1-2 gün bu şekil yattıktan sonra

bünyen alışır artık kendiliğinden uyursun atarax zaditen cetryn türü ilaçlar antihistaminiktir alerji için kullanılır normalde

onların da etkisi uyusturucu etkisidir genelde asırı kaşınmayı önler bunun yanında uykuda yapar ama bağımlılık oranları

daha yüksektir 

nerden biliyorsun diyorsanız 8yıldır eczanedeyim :) 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas
    ulas's avatar
    Erkek
    toretto bunu yazdı:
    açık konuşmak gerekirse 2 posta atıyosun derman kalmıyo zaten :D bam die gömülüp uyuyosun :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    cek kuruyu bul uykuyu hacı xD

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

yatmadan önce iki tane efes xtra, yarım saat içinde içilecek ... iç !

alice harikalar diyarı diyorsan , onu hiç bir ilaçla bulamazsın. Alice in yediği mantarlardan yemeyi dene mesela , magic mushroom diyorlar günümüz dünyasında sonra bir tane beyaz tavşan bulursun peşine takılacak zaten ... 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 19797 Toplam Mesaj: 40