Uyku Problemi
-
Daft bunu yazdı
- şınav mekik çek
- pasiflora iç
- yoğurt ye / ayran iç
- banyoda osbir çek
- bebekler gibi uyu
çıkk sürekli bir çözüm degil ne ilik ne kemik kalır
-
remeron diye bir ilaç var, normal uyku hapları gibi değil zaten kullandığında anlarsın. içtikten 45 dk sonra, atıyorum bilgisayar başındasın orada uyuya kalırsın. sabah uyanınca da 2 saat içerisinde 1 litre suyu içmeye çalış, ne sersemlik kalıyor ne başka birşey ama suyu içmezsen okulda uyumak istersin. sanırım, suyla atıyormuşsun bu ilacı vücudundan ama etkili. uykusuzluk çekenlere tavsiye ederim..
-
bi iki bira iç , yatağa uzanıp kitap oku
-
Çok büyük ihtimal şeker hastalığına yakalanmışsın kan tahlili yaptır bir an önce,
-
robinson hocam ne yaptın yahu vur dedik öldürdün
-
Hep bilgisayarın etkileri amk. Monitörün içinde yaşıyoruz işte çıkması zor oluyor :|
Benim uyku düzenimle sorunlarım var. Sürekli savaş halindeyim düzene sokmak için. 1 geceyi es geçip ertesi akşam yatıyorum. Onun ertesi sabahı kalkıyorum erkenden. Ama daha aynı gün bozuluyor yine sabahlıyorum o gece de. Sonra sabah yatıp akşam kalkıyorum. Ertesi günün akşamına kadar hiç uyumuyorum falan bi kısır döngü gidiyo :D
-
bende saatlerceuyuyorum ama uykumu hic alamiyorum biraksalar gunlerce hic kalkmadan uyuycam valla surekli halsiz ve uykusuzum aq
-
beni dinleseydin şimdiye buraya sorunu çözdüm beyler yazmıştın :D
-
Aynı sorun bendede var amk yaaa dün gece 12 de uzandım yatağa onun öncesinde batak oynamıştık pc başında değildim hani 1 saat felan gece 3 dü en son baktıgımda ondan sonra uyumuşum
bide günde 10 saat uyku yetmiyor kalkamıyorum yataktan amk