folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uyku Uyurken Horlama Sorunu Yaşayanlar Deneme Bandı

Uyku Uyurken Horlama Sorunu Yaşayanlar Deneme Bandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek

cok fazla faydası yok ben kullandım.ama rahat nefes almana birazda etkisi olsa var

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    yanak bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

la kutusunu filan hiç okumadım

1 band 1 kez mi kullanılıyor ?

Evet 1 kullanımlık..Zaten yapışkanı çıkarttığın zaman tekrar yapıştırınca fazla yapışmıyor..

al işte hocam Kullanmayı bilmiyon sen ya niye çıkartıyorsunki çıkartma be yav

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı
    yanak bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

la kutusunu filan hiç okumadım

1 band 1 kez mi kullanılıyor ?

Evet 1 kullanımlık..Zaten yapışkanı çıkarttığın zaman tekrar yapıştırınca fazla yapışmıyor..

al işte hocam Kullanmayı bilmiyon sen ya niye çıkartıyorsunki çıkartma be yav

Yav Akşamdan sabaha kadar kalıyor işte bütün gün neden takıyım.Ayakta uyursan o ayrı konu :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bende işe yaramıyor, üst kat komşum duyuyormuş yalan söylediğini sanmıyorum :| önce bant denedim, bir faydasını göremeyince oksijen tüpüyle maske denedim, uyumadan 20 dk temiz hava soluyorsun oksijen oranı daha yüksek bu da bir boka yaramayınca buruna suyla çekilen temizleyicilerden aldım. Sonuç itibariyle ameliyat olmazsanız veya ciddi şekilde kilo vermezseniz horlamadan kurtulamıyorsunuz, bant falan hikaye.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Hocam gündüz niye çıkarıyonki:D onla gez akşama gene yatmıcanmı ya :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

Hocam gündüz niye çıkarıyonki:D onla gez akşama gene yatmıcanmı ya :D

O zaman yatağıda toparlamayalım zaten yatıcaz dağılacak :D Onunla gezilmez be hacı akşama kadar..

Konu dışı:Lisedeyken kızlara 'toprak dolduracağına ben doldurayım' derdik.Zaten dağılacak dedim aklıma o geldi.Konu sahibi ve kimse üzerine alınmasın yazmazsam çatlardım..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Benim gibi deli yatan adama gelmez bu icat. Sabah bi uyanıyorum bant duvarda asılı.

Tren odun seçmez hacı abi...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler buna uygun yapıştırıcı yok mu ya tekrar tekrar kullanabilmek için bu mereti ? uygun bi yapıştırıcı bulup sürekli kullanalım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    raul bunu yazdı

beyler buna uygun yapıştırıcı yok mu ya tekrar tekrar kullanabilmek için bu mereti ? uygun bi yapıştırıcı bulup sürekli kullanalım

Zorlamaya gerek yok hocam burnu kökten götürürsün sonra :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    raul bunu yazdı

şimdi bu iş için 3 tane iyi yapıştırıcı biliyorumda senin şimdi kulanım şartları neler nemli havalarda kulanacaksan Silikon derim hızlı yapışsın japon derim rahat olsun dersen uhu sen seç kardeş :D

Toplam Hit: 1951 Toplam Mesaj: 21