folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Uykudan Uyandıran Vertigo - Çözümü Anlatıyorum Çok Dikkat Edin

Uykudan Uyandıran Vertigo - Çözümü Anlatıyorum Çok Dikkat Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Bu vertigo degil bildigim kadariyla. Vertigo'da sinirsel durumlar oluyor ve ilacla tedavi gerekiyor. 

Kristalleriniz yerinden oynamissa ise yariyor bu manevra. Bu arada tahammul edebilirseniz manevra yapmasaniz bile birkac gune toparliyor genelde. Ilk basima geldiginde aklim cikti, koridorda yururken omzumu duvarlara vurdum dedim bu ne.

Sonraki seferlerde alisiyorsun :))

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Annemde vertigo var yıllardır betaserc kullanıyor mevsim geçişlerinde falan çok kötü oluyor geçen sene kafasını petekte çarptı 11 dikiş artırdık çok sakat bir hastalık birebir yaşamasam abartı diye yorumrdım annemde çay ve kahve sıfır a yakın tüketiyor atakları çok azaldı 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Merhaba ben de 2 hafta önce geçirdim. Gerçekten çok kötü bir rahatsızlık. Başlıca nedeni stres ve uykusuzlukmus. Kadınlarin vertigo gecirme orani daha yuksekmis. Betaserc 24 u yanimizdan ayirmamakta fayda var. Kotu hissedince icilmesi durumunda baskıladigi icin rahatlatıyor. 

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

allah kimseye vermesin ben hayatimin bir 10 günü her cesit bas donmesini yasadim. birisi uzandigim kanepeye hizli otursa su dolu kova tasiyor gibi sallanip sallanip duruyordu.

ilk olarak  bayat bir simitle basladi . ileri gunlerde not ettim döndükçe ac karnina soguga maruz kaldikca  tekrarladigini fark ettim. 

hastaliklarda olay dongusu cok önemlidir . her dondukce o gunku faaliyleri yazsaniz sizi neyin tetikledigini bulacaksiniz..

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

Ben yaklasik 4-5 yildir bu Videodaki kisinin yaptigini yapiyorum.(Ara sira bendede Verigo rahatsiziligi oluyor)

Bu Videodaki hareketler gercekten ise yariyor bende.Bir kac kere yapiyorum.

VERTIGO-BEHANDLUNG 100 % GARANTIE WERDEN SIE IN NUR 5 MINUTEN GUT (youtube.com)

Kanakan tarafından 11/Nis/24 12:51 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2907 Toplam Mesaj: 16
vertigo