Uykum Gelmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bu gece hiç uyumayacağım, yarında.Yarın gece 9 da yatacağım.Böylelikle güzel güzel uykulara dalabilirim sanırım.

Sorun uykumun gelmemesi değil.Uykum geliyor, fakat geldiğinde kaçıyor.Yani tam uykum geliyor, yatınca pat hiç birşeyim yok.Bende dayanabilirsem uymayacağım.Yada biraz uyuyu erken kalkarım yarın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Enerji sarfetmediğin için böyle oluyor hoca. düzenli spor yap gece mışıl mışıl uyursun.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

3 gün saati kur sabah 5 de kalk bak nası yatoysun 4. gün saat 11de

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87ok_fazl%C4%B1_uyku

Bunu uygula bak uyumamaktan nasıl soğuyorsun, bıraktığında vücut su ister gibi uyku istiyor

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Hoca aynı problem bendede var saat 4-5 olmadan yatamıyorum 11-12 gibide geri kalkıyorum gün içinde cok enerji sarfediyorum kostruyorum maç yapıyorum ama genede uyuyamıyorum

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

4-5 gibi yatıyorum 8-9 gibi kalkıyorum, durumumdan şikayetçi değilim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sıkılacağın bir kitabı yatağın üzerinde 5 dakika okumaya çalış.

DOM..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

İlk mesajında da söylemişsin zaten okulu salladığını. Kafan çok doludur ve kafanın dolu olmasının nedeni de boş olmasıdır. Yani yapman gereken bir şeyler var fakat yapmadığın için sen farkında olmadan seni içten içe bitiriyor. Ben de senin gibiyim; 1 ay sonra lys var fakat 1,5 aydır kitaba kaleme dokunduğum yok, daha kötüsü ise aşığım. Ve bu beni içten içe bititriyor...

Liseye hayatım boyunca günlerim kabus gibi geçti, ne uyuyabiliyordum ne uyanabiliyordum, tabi erken uyanmak zorundaydım; 7.30da. Gerçekten durumunu çok iyi anlıyorum, çok boktan bir durum. Bir şeylerle uğraşırsan geçecektir hocam. Hiçbir şeyi dert etme...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

carpe noctem :D cik eglen hoca

la liberte ne meurt jamais.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

ders calıs hocam.. şaka yapmıyorum. otur beceremediğin bir ders içn uğraş.. ikii üç dakikaya basar sıkıntı seni.. esnemeye başlarsın..

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 9973 Toplam Mesaj: 24