folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uykusunda Konuşan Var Mı ? ( Sayıklamak )

Uykusunda Konuşan Var Mı ? ( Sayıklamak )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bende oluyormuş ara ara 

mesela bi keresinde şöyle olmuş..

uykumda mırıldanırken birden uyanmışım bizim elemanlar uyanıkmış

demişimki babam nerde. arkadaşlar demiş istanbulda ben demişim ki : niçin ?  kibarlığa bak mk aD:aW:dASd.aw

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Tee lisedeyken bir sınav için çok zorlamıştım kafayı o dönem gece kalkıp salona yürüyüp, bağırıp çağırıyormuşum. O hafta özel ders hocam sürekli geldiği için salonda bırakıyordum her zımbırtıyı, gece kağıtları sağa sola dağıtıyormuşum. Bizimkiler o dönem baya tırsmıştı balkon kapılarını falan kitliyorlardı uykumda bağıra çağıra atlamayayım aşağı diye. asdgkas

Soru-Cevap olaylarım da var ne olur ne olmaz diye çok yoğun olduğum zamanlar kapımı kitleyip uyuyorum. Küçükken de anneannemde kaldığımda saçma cümleler kuruyormuşum, olmayan kelimeler atıp tutuyormuşum, o da baya korkmuş. Millet inler, cinler manyak manyak hikayeler anlatırdı hep o dönem bilinçaltı işte. :D

Anlayacağın kafayı birşeylere fazla takmaktandır, en azından bendekiler o sebeple oluyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

bikeresinde rahat bırakın beni diye bağırarak uyanmıştım öncesi yok çizikk

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

Ben sayıklamak değil de baya uzun uzun konuşuyormuşum karşılıklı diyalog halinde, onu benden başka yapan var mı ?

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yok mu bunun bir çaresi? daha da ilerler diye sıkıntı çekmiyorda değilim. tedirgin oluyor insan

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Bendede olan birşeydi kendiliğinden geçiyo zaten üstüne  çok durmamak lazım.Dahada artma durumu olabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suleyman07
    suleyman07's avatar
    Erkek

Üniversitede bir arkadaş vardı. Normal konuşması biraz peltekti. Adam gece rüyasında akıcı türkçeyle birine bişeyler anlatıyordu.Konuşmaya başlayınca muhabbetine müdahale etmeye çalışırdık da sallamazdı bizi.

Bildiğim kadarıyla kafan dolu olduğunda sayıklamaya başlıyorsun ama bir süreden sonra bende karabasana dönmüştü olay. Şu sıralarda da uyuyunca yer değiştirmeye başladım. Yattığım yer ile kalktığım yer farklı oluyor. Şimdilik aynı oda içerisindeyim de problem olmuyor. ilerleyen zamanda evin dışına çıkmaya başlarsam sıkıntı başlar herhalde.

Ruhunda sükunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar iç huzurundan vazgeçip yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

bi kardeşim teykanasım nerde diye teykanasımı getiriiiiin diye sayıklamıştı sonradan anladık teykanas telefon demek oluyormuş :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

Oda arkadaşım günün özetini geçerdi her gece... :) Ne günlerdi çocuğa ne sorsak cevaplardı. Bildiğiniz muhabbet ediyorduk :)

HC
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Ben gündüz yaptığım herşeyi anlatıyomuşum evlenince sıkıntı olacak gibi :/

Si vis pacem para bellum.
Toplam Hit: 3269 Toplam Mesaj: 31