Uykusunda Konuşan Var Mı ? ( Sayıklamak )
-
bende oluyormuş ara ara
mesela bi keresinde şöyle olmuş..
uykumda mırıldanırken birden uyanmışım bizim elemanlar uyanıkmışdemişimki babam nerde. arkadaşlar demiş istanbulda ben demişim ki : niçin ? kibarlığa bak mk aD:aW:dASd.aw
-
Tee lisedeyken bir sınav için çok zorlamıştım kafayı o dönem gece kalkıp salona yürüyüp, bağırıp çağırıyormuşum. O hafta özel ders hocam sürekli geldiği için salonda bırakıyordum her zımbırtıyı, gece kağıtları sağa sola dağıtıyormuşum. Bizimkiler o dönem baya tırsmıştı balkon kapılarını falan kitliyorlardı uykumda bağıra çağıra atlamayayım aşağı diye. asdgkas
Soru-Cevap olaylarım da var ne olur ne olmaz diye çok yoğun olduğum zamanlar kapımı kitleyip uyuyorum. Küçükken de anneannemde kaldığımda saçma cümleler kuruyormuşum, olmayan kelimeler atıp tutuyormuşum, o da baya korkmuş. Millet inler, cinler manyak manyak hikayeler anlatırdı hep o dönem bilinçaltı işte. :D
Anlayacağın kafayı birşeylere fazla takmaktandır, en azından bendekiler o sebeple oluyor. -
bikeresinde rahat bırakın beni diye bağırarak uyanmıştım öncesi yok çizikk
-
Ben sayıklamak değil de baya uzun uzun konuşuyormuşum karşılıklı diyalog halinde, onu benden başka yapan var mı ?
-
yok mu bunun bir çaresi? daha da ilerler diye sıkıntı çekmiyorda değilim. tedirgin oluyor insan
-
Bendede olan birşeydi kendiliğinden geçiyo zaten üstüne çok durmamak lazım.Dahada artma durumu olabilir.
-
Üniversitede bir arkadaş vardı. Normal konuşması biraz peltekti. Adam gece rüyasında akıcı türkçeyle birine bişeyler anlatıyordu.Konuşmaya başlayınca muhabbetine müdahale etmeye çalışırdık da sallamazdı bizi.
Bildiğim kadarıyla kafan dolu olduğunda sayıklamaya başlıyorsun ama bir süreden sonra bende karabasana dönmüştü olay. Şu sıralarda da uyuyunca yer değiştirmeye başladım. Yattığım yer ile kalktığım yer farklı oluyor. Şimdilik aynı oda içerisindeyim de problem olmuyor. ilerleyen zamanda evin dışına çıkmaya başlarsam sıkıntı başlar herhalde.
-
bi kardeşim teykanasım nerde diye teykanasımı getiriiiiin diye sayıklamıştı sonradan anladık teykanas telefon demek oluyormuş :D
-
Oda arkadaşım günün özetini geçerdi her gece... :) Ne günlerdi çocuğa ne sorsak cevaplardı. Bildiğiniz muhabbet ediyorduk :)
-
Ben gündüz yaptığım herşeyi anlatıyomuşum evlenince sıkıntı olacak gibi :/