Uykusuzluk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

gençler uyumadan önce 2 bira çakın hem erken uyanırsınız hemde uykunuzu alır daha dinç kalkarsınız

harbi bunu demek için geldim alkollüyken çok az uyumama rağmen çok dinç uyanıyorum öyle sarhoş olmaya gerek yok 2-3 bira mis gibi uyutur müridcanlar :)

BaBe tarafından 14/Ağu/12 21:47 tarihinde düzenlenmiştir

,,,lel,,,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

ben 20-22 saat kaldığım oluyor yorgunluk oluyor gario bir enerjin oluyor ve kesinlike göz kapakların yanıyor ve hızla artıyor bu yanma en sonunda daynamayıp uyuyorsun

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek
    Bico bunu yazdı
    @BeYaZZZ evet hocam inanmiyo olabilirsin ama bi kanalda gormustum sanirim adam 50 yil uyumamis gayetde sağlikli ve dinç gozukuyodu.Hatta adam uyumanin bi yarari olmadigi gibi alişkanlik oldugunuda söyluyodu.

Hocam ınanmıyorum demedım uyuyamama gıbı bır hastalık var nette gormustum hıc bır sekılde uyuyamıyordu hastalıkmıs genlerde olusan bır bozukluktan kaynaklanıyormus yazdıgım o manadaydı

THE BeYaZ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    BeYaZZZ bunu yazdı
    Bico bunu yazdı
    @BeYaZZZ evet hocam inanmiyo olabilirsin ama bi kanalda gormustum sanirim adam 50 yil uyumamis gayetde sağlikli ve dinç gozukuyodu.Hatta adam uyumanin bi yarari olmadigi gibi alişkanlik oldugunuda söyluyodu.

Hocam ınanmıyorum demedım uyuyamama gıbı bır hastalık var nette gormustum hıc bır sekılde uyuyamıyordu hastalıkmıs genlerde olusan bır bozukluktan kaynaklanıyormus yazdıgım o manadaydı

insomnia olarak geçer hocam ismi 'makinist' filmi buna güzel bi örnektir

ama onlarda da şöyle bi olay oluyor sanırım konuştugum bi kaç hastadan edindiğim bilgi idi adamlar 5-10 gün uyumuyor ama bi yerden sonra

kayış kopuyor elemanlarda uyuyor mu uyanık mı o ayrımı yapamıyor hayal olayı çok oluyor 

kendimden örnek vermek gerekirse üni'de 48 saati geçtiğim çok olmuştu bir keresinde 53 saat olmuştu uyumamıştım iyi hatırlıyorum kantine gittik kahvaltı yapmaya filan sonra mışıl mışıl uyudum 15 saat filan ertesi gün biri masaya geldi oturdu naber filan şaşrdım arkadaşlara dedim bu kim ak hatırlamıyor musun dün geldi konuştuk tanıştık hemşerin çıktı görüşelim arada filan demiş eleman ne o zaman nede şimdi o anı hatırlamıyorum :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

56 saat uyumadım o gerginlik o hassasiyet çok kötü br şey. uyuyun abi derdiniz ne

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

58 saat hiç uyumadan virüslerle mücadele ettim, eve gittiğimde evin kapısını kapatamış, kot pantolonum botlarım kabanımla uyuyakalmışım.

Ev sahibim kapıyı açık görünce gelmiş uyandırdı hayırdır diye..

Ben 2 güne 1 uyuyorum genelde, mesela 1 gece uyumuyor, diğer gün 7-8 saat uyuyorum, hafta sonu da 12-13 saat uyuyorum. Alıştım bu düzene , iyi gidiyor.

Farklı bir olay, 24 saat uyumamış olayım, diğer gün gece 2'de 3-4 bardak vodka içeyim, sabah 7'de ayaktayım, alkol alınca en fazla 4-5 saat uyuyabiliyorum sonra 8 saat uyumuş gibi zinde ve rahat kalkıyorum.  Doktora kadar gittim bunun için, özellikle vodka içince çok derin uyutuyormuş ve çok susatıyormuş, o sebeble erken kalkıyormuşum..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok değil bi hafta falan oldu 2.5 -3 gün uyumadım uyuyamadım son gün sabah yatakta dönelerken tavandaki sütünların haraket ettiğini fark ettim akşamınada mışıl mışıl uyudum :| 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uzun süre uyumayan insanın sinirlerinde uyuşma olur hissizlik başlar gerçekle hayal arasındaki fark anlaşılmamaya başlanır ve halisulasyonlar

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu durumu en iyi durden ve northon abimiz açıklamış ;

Uykusuzken hiç bir şey gerçek görünmüyor. Sanki her şey uzakta. Her şey suretin, suretinin sureti…

İnsan uykusuzluk çekerken aslında hiç uyuyamıyor ve uyanık duramıyor.

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

yahu ben de 42 saat uyumamak zorunda kaldım bi ara da hoşaf oluyon :W

ama dedikleri gibi 45 50 senedir uyumayan da var. tabi ender baya.

aratşırmıştım bi ara baya 20 küsur yaşından sonra günde 4 saat yetiyomuş :)

Toplam Hit: 3553 Toplam Mesaj: 35