folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uykusuzluktan Nedir Çektiğim?

Uykusuzluktan Nedir Çektiğim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

son zamanlarda uyku düzenimde bozuldu.. kafam çok karışık.. yaşımda 20 ye geldi.. herkeste olan psikoloji galiba.. bunun gibi nice başlık açıldı.. belki yinemi diyeniniz olacak.. belkide egomu tatmin etmek için açtım.. belkide bi kaç güzel söze desteğe ihtiyacım var o yüzden açtım bilmiyorum.. bu aralar çok kafama takıyorum herşeyi.. en kötü yönüde ne kadar uykum olursa olsun.. göz kapaklarımı açamicak durumda olayım.. aklıma bişey geliyor.. hayda.. sıfır uyku yok.. yastıkla boğuşuyorum.. nedir bu ya.. ? ilaç falanda kullanmak istemiyorum.. son 2 aydır böyleyim..  varmı dicek lafı olan.. tavsiyesi öğüdü olan. :'( sıkıntı stress bitircek beni.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

pekte bilgisayarda takılmıyorum aslında.. dedimya bilmiyorum diyesim geliyor herşeye.. bişey sorsalar eriniyorum cevaplamaya.. neyi dert ettiysem artık..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

halsizlik zaten uykusuzluğumdan kaynaklanıyor.. herşeyi düşünüyorum.. aile arkadaş gelecek geçmiş.. ama herkes bunları düşünürdür... bunlar olmaması lazım sorunun..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=7u6U-6JSJYA

şunu bi dene hocam belki bi faydası olabilir

dalga geçiyorum sanma bu gün birçok başarılı iş adamı bunlarla uyumuş büyümüş

uyuyamassan büyüsemessin.

iyi uykular.

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

iyi uykular.

eyvallah .. bu gece dinlicem ilk şey bu olacak..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

şöle bi şeyde deniyebilirsin ama uygulaması oldukça zordur : ) hiç bişey düşünmüceksin olur mu deme oluo.. saten senin yazdıgın gibi seni uyutmayan şey beynini canlı tutan düşünceler.. tek düşünmen gereken boşluk hiçlik bunnarı düşünürsen eger hiç uykun olmasa bile bir süre sonra beyin yoruluor ve sen farkında olmadan uyumuş olursun.. bide sana küçük bi tüyo uyumana 5 dakika kala abuk sabuk hayaller görmeye başlıcaksın.. işte o zaman uyku vaktinin geldigini anla  : ) ama dedigim gibi beyin sürekli bişiler düşünmek istedigi için düşünmemek çok zor ama inat edersen eger hakimiyet sende..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

snnyk bunu yazdı:

iyi uykular.

eyvallah .. bu gece dinlicem ilk şey bu olacak..

ha baktın olmuyor buda ozaman bi büyüğe danışmak lazım "O" kesin halleder istisnasız

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FuRKan_96
    FuRKan_96's avatar
    Erkek

Akşamları geç yayıp sabahları erken kalkmaktır bence =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

amorphis81 bunu yazdı:

şöle bi şeyde deniyebilirsin ama uygulaması oldukça zordur : ) hiç bişey düşünmüceksin olur mu deme oluo.. saten senin yazdıgın gibi seni uyutmayan şey beynini canlı tutan düşünceler.. tek düşünmen gereken boşluk hiçlik bunnarı düşünürsen eger hiç uykun olmasa bile bir süre sonra beyin yoruluor ve sen farkında olmadan uyumuş olursun.. bide sana küçük bi tüyo uyumana 5 dakika kala abuk sabuk hayaller görmeye başlıcaksın.. işte o zaman uyku vaktinin geldigini anla  : ) ama dedigim gibi beyin sürekli bişiler düşünmek istedigi için düşünmemek çok zor ama inat edersen eger hakimiyet sende..

genelde böyle uyurum zaten... başka türlü uyuma şansım yok.. boşluk.. derin bir boşluk..

sağolun arkadaşlar önerileriniz için :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Erken Yatsamda Gıne Gec Kalkıyorumm :D

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

benimde başımdan geçen şeyler bunlar, herkesin tek söylediği "just relax".. rahatlamayı dene. işe yarayabilir.

"fazla kafaya takma" derler. hep klişe zannederdim, uygulandığında iyi sonuçlar veriyor emin ol :D

1- bir işe başladığında kararlı ol.

2- sorunun üzerine git.

3- genel sorular üzerine pek kafa yorma (neden yaratıldım, aile nedir, aileye ihtiyaç var mıdır vs vs)

4- bol bol kitap / film / müzik / spor / ibadet :D

seni damara bağlayacak şeylerden uzak dur bi müddet (şiir kitapları vs)

bol bol hayal et. hayal bize verilen en büyük nimettir. kuyrukda bekliyor musun, sıkıldığını düşünme,

şu veznedara gidip bi tokat atsam devamında neler olur acaba diye düşün. kafanda senaryo yaz başrolünde sen oyna.

benden bu kadar

edit: müzik türü olarak metal öneririm. sanıldığının aksine insanı içe kapanık yapmıyor. metal dinlemek sorunlarına fuck u diyebilmektir

Toplam Hit: 1802 Toplam Mesaj: 12