Uykusuzluktan Nedir Çektiğim?
-
son zamanlarda uyku düzenimde bozuldu.. kafam çok karışık.. yaşımda 20 ye geldi.. herkeste olan psikoloji galiba.. bunun gibi nice başlık açıldı.. belki yinemi diyeniniz olacak.. belkide egomu tatmin etmek için açtım.. belkide bi kaç güzel söze desteğe ihtiyacım var o yüzden açtım bilmiyorum.. bu aralar çok kafama takıyorum herşeyi.. en kötü yönüde ne kadar uykum olursa olsun.. göz kapaklarımı açamicak durumda olayım.. aklıma bişey geliyor.. hayda.. sıfır uyku yok.. yastıkla boğuşuyorum.. nedir bu ya.. ? ilaç falanda kullanmak istemiyorum.. son 2 aydır böyleyim.. varmı dicek lafı olan.. tavsiyesi öğüdü olan. :'( sıkıntı stress bitircek beni..
-
pekte bilgisayarda takılmıyorum aslında.. dedimya bilmiyorum diyesim geliyor herşeye.. bişey sorsalar eriniyorum cevaplamaya.. neyi dert ettiysem artık..
-
halsizlik zaten uykusuzluğumdan kaynaklanıyor.. herşeyi düşünüyorum.. aile arkadaş gelecek geçmiş.. ama herkes bunları düşünürdür... bunlar olmaması lazım sorunun..
-
http://www.youtube.com/watch?v=7u6U-6JSJYA
şunu bi dene hocam belki bi faydası olabilir
dalga geçiyorum sanma bu gün birçok başarılı iş adamı bunlarla uyumuş büyümüş
uyuyamassan büyüsemessin.
iyi uykular.
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
iyi uykular.
eyvallah .. bu gece dinlicem ilk şey bu olacak.. -
şöle bi şeyde deniyebilirsin ama uygulaması oldukça zordur : ) hiç bişey düşünmüceksin olur mu deme oluo.. saten senin yazdıgın gibi seni uyutmayan şey beynini canlı tutan düşünceler.. tek düşünmen gereken boşluk hiçlik bunnarı düşünürsen eger hiç uykun olmasa bile bir süre sonra beyin yoruluor ve sen farkında olmadan uyumuş olursun.. bide sana küçük bi tüyo uyumana 5 dakika kala abuk sabuk hayaller görmeye başlıcaksın.. işte o zaman uyku vaktinin geldigini anla : ) ama dedigim gibi beyin sürekli bişiler düşünmek istedigi için düşünmemek çok zor ama inat edersen eger hakimiyet sende..
-
FeRoCi bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
iyi uykular.
eyvallah .. bu gece dinlicem ilk şey bu olacak..
-----------------------------ha baktın olmuyor buda ozaman bi büyüğe danışmak lazım "O" kesin halleder istisnasız
-
Akşamları geç yayıp sabahları erken kalkmaktır bence =)
-
amorphis81 bunu yazdı:
şöle bi şeyde deniyebilirsin ama uygulaması oldukça zordur : ) hiç bişey düşünmüceksin olur mu deme oluo.. saten senin yazdıgın gibi seni uyutmayan şey beynini canlı tutan düşünceler.. tek düşünmen gereken boşluk hiçlik bunnarı düşünürsen eger hiç uykun olmasa bile bir süre sonra beyin yoruluor ve sen farkında olmadan uyumuş olursun.. bide sana küçük bi tüyo uyumana 5 dakika kala abuk sabuk hayaller görmeye başlıcaksın.. işte o zaman uyku vaktinin geldigini anla : ) ama dedigim gibi beyin sürekli bişiler düşünmek istedigi için düşünmemek çok zor ama inat edersen eger hakimiyet sende..
genelde böyle uyurum zaten... başka türlü uyuma şansım yok.. boşluk.. derin bir boşluk..sağolun arkadaşlar önerileriniz için :)
-
Erken Yatsamda Gıne Gec Kalkıyorumm :D
-
benimde başımdan geçen şeyler bunlar, herkesin tek söylediği "just relax".. rahatlamayı dene. işe yarayabilir.
"fazla kafaya takma" derler. hep klişe zannederdim, uygulandığında iyi sonuçlar veriyor emin ol :D
1- bir işe başladığında kararlı ol.
2- sorunun üzerine git.
3- genel sorular üzerine pek kafa yorma (neden yaratıldım, aile nedir, aileye ihtiyaç var mıdır vs vs)
4- bol bol kitap / film / müzik / spor / ibadet :D
seni damara bağlayacak şeylerden uzak dur bi müddet (şiir kitapları vs)
bol bol hayal et. hayal bize verilen en büyük nimettir. kuyrukda bekliyor musun, sıkıldığını düşünme,
şu veznedara gidip bi tokat atsam devamında neler olur acaba diye düşün. kafanda senaryo yaz başrolünde sen oyna.
benden bu kadar
edit: müzik türü olarak metal öneririm. sanıldığının aksine insanı içe kapanık yapmıyor. metal dinlemek sorunlarına fuck u diyebilmektir