Uykuyla İlgili 20 Bilimsel Gerçek!
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
uykusuzluk problemi olanlara yarar bişeyden bahsetmemiş bilen varsa yazsın şunu iç uyku yapar gibisinden?
-----------------------------yogurt
-
Onu bunu bilmem de askerde nöbetteyken 10 dk kadar ayakta uyumuştum tam yere düşerken uyandım o derece yani,
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
daha ilk maddesini okudum.en uzun uykusuz kalma süresi 18 günmüş.daha geçenlerde gazetelerde tvlerde çıkmıştı.bilmem kaç yıl uyumayan adamın hikayesi diye.hangisi doğru?
-----------------------------hocam senin bahsettigin sey bir cesit bakteriyal hastaliktir. Vucuda yerlesen bir bakterinin yol actigi hastaliktir. Ama arastirmada yer alan 18 saat muhabbeti. Normal saglikli bir insan icin gecerlidir.
-
Gerçektende bazı rüyalar uyandıktan sonra insanın içini deşiyor.Örneğin rüyamda sevidiğim kızla beraberim ve işler yolua girmiş.Uyanıyorum ve büyük bi hayal kırıklığına uğruyorum.Harbiden çok kötü bişey :)
-
BuZuL bunu yazdı:
rüyalar güzeldir ama her zaman değil bazı durumlarda çok yapıcı bazı durumlarda rüyalar çok yıkıcı olabilirler.
Aslında doğru dedin;ama ne bileyim bir kere "rüya görmek" kavramı bile değişik;kaderin bir cilvesi :P