folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Uykuyla İlgili 20 Bilimsel Gerçek!

Uykuyla İlgili 20 Bilimsel Gerçek!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    uykusuzluk problemi olanlara yarar bişeyden bahsetmemiş bilen varsa yazsın şunu iç uyku yapar gibisinden?

yogurt

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Onu bunu bilmem de askerde nöbetteyken 10 dk kadar ayakta uyumuştum tam yere düşerken uyandım o derece yani,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nocturnal_mortum bunu yazdı:
    daha ilk maddesini okudum.en uzun uykusuz kalma süresi 18 günmüş.daha geçenlerde gazetelerde tvlerde çıkmıştı.bilmem kaç yıl uyumayan adamın hikayesi diye.hangisi doğru?

hocam senin bahsettigin sey bir cesit bakteriyal hastaliktir. Vucuda yerlesen bir bakterinin yol actigi hastaliktir. Ama arastirmada yer alan 18 saat muhabbeti. Normal saglikli bir insan icin gecerlidir.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    Gerçektende bazı rüyalar uyandıktan sonra insanın içini deşiyor.Örneğin rüyamda sevidiğim kızla beraberim ve işler yolua girmiş.Uyanıyorum ve büyük bi hayal kırıklığına uğruyorum.Harbiden çok kötü bişey :)

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

BuZuL bunu yazdı:
    rüyalar güzeldir ama her zaman değil bazı durumlarda çok yapıcı bazı durumlarda rüyalar çok yıkıcı olabilirler.

Aslında doğru dedin;ama ne bileyim bir kere "rüya görmek" kavramı bile değişik;kaderin bir cilvesi :P

Toplam Hit: 2378 Toplam Mesaj: 16