Uykuyu Dağıtma
-
hocam ben sınav dönemi daha çok uyuyorum yöntemim şu temiz 4-5 saat çalış 2 saat uyu 4-5 saat çalış 2 saat uyu bu şekilde devam dinlenme zamanını uykuya ayırıyorum bir de gece öyle 6-8 saat uyumuyorum bu 2 saat uyu 5 saat çalış döngüsü devam aynen daaha güzel oluyor bence tavsiyem budur
-
Kahve-kola olayını bende duydum da mide icin sorun yaratiyomus sanirim. Onu bi denemek lazım.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Kahve-kola olayını bende duydum da mide icin sorun yaratiyomus sanirim. Onu bi denemek lazım.
kafein duyarlılığın yüksekse pek bi işe yaramıyor kabızlığı da cabası..
-
peki arkadaslar bu vitaminler varmıs eczanede satılan? onlar ne işe yarıyor? sınav dönemi filan işime yarar mı?
-
Redbul ve Türk kahvesi
-
mataramasuko bunu yazdı
Redbul ve Türk kahvesi
Hocam bu gece redbull içtim ama samimi söylüyorum hiçbir etkisi yok :D
-
Maddox bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Redbul ve Türk kahvesi
Hocam bu gece redbull içtim ama samimi söylüyorum hiçbir etkisi yok :D
İnan bana bu işte profesyonelim :)
redbul şekersiz ve acı Türk kahvesi iç
ben 24 saat çalışıyorum bu ikiliyle
-
Redbull Turk kahvesi de iyidir ama tek onerim saglam koyu bi nescafenin icine gripin kir ic
Bu tabii gunluk kurtarir seni ama zaten uyku duzenin bi haftaya istedigin kivama gelir.
-
Abi kafein içerikli bütün şeyler kalbine zarar. Hele bu yöntemler metabolizmana atom bombası etkisi yarattırdığı için sürekli devam edersen taşikardiye sebep olabilir (kendimden biliyorum)
Ayrıca kafein bağımlılık yapar, bu yöntemleri belli bir süre devam ettirip artık bitti gerek yok diyerek kesersen vücudun bir anda çöker, baş ayrısı halsizlik uyku problemleri baş göstermeye başlar.
Kısaca bu yöntemleri tavsiye etmiyorum, çok uykun varsa gir bi soğuk duş al.
-
Akıllı ol hiç birşey sağlığından değerli değildir